inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Posterset för hallen

Filter

Filter

Antal delar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Även om det är ett tillkännagivande av hela hemmet uppmärksammar vi ofta inte dess arrangemang. Naturligtvis talar vi om en gallerivägg i hallen som stilistiskt förblir i skuggan av andra rum. Vi har en pålitlig lösning för detta! En uppsättning posters från bimago möter alla inredningsutmaningar och ger idéer för att styla det mest monotona utrymmet. Välj den exklusiva designen från våra idéer för galleriväggar i hallen och ge dig själv och dina nära och kära ett mycket trevligt välkomnande. Våra posterset garanterar WOW-effekten!

Posters för korridorsväggar

Dekorera väggarna i korridoren på ett originellt och ekonomiskt sätt med våra posteruppsättningar för korridoren. Bimago erbjuder ett stort urval av motiv och stilar så att du kan anpassa posteruppsättningarna till din inredning. Våra posters kan användas i hem, på kontor, hotell och byråer. Förbättra dina väggar och ge färg åt din inredning med den underbara dekoration som bimago erbjuder. Motiven hjälper dig att slappna av och stimulera dina sinnen. Satserna kan också användas som en present till ett speciellt tillfälle. Missa inte våra fantastiska erbjudanden! Besök bimago och upptäck resten av de otroliga produkterna.

Färdiga posterset för korridoren

Det är ofta så att du inte har några idéer för att skapa en speciell dekoration för din inredning. Med våra färdiga hallposters kan du skapa ett avantgardistiskt utseende för din inredning. Bimago har ett stort utbud av motiv och affischstilar. Släpp loss din fantasi och skapa ditt eget konstgalleri. Posters från bimago förändrar helt och hållet utseendet på din inredning utan att du behöver spendera mycket pengar och utan att du behöver ändra hela din inredning. Dina korridorer får liv med kreativa motiv från bimago. Missa inte våra fantastiska erbjudanden, besök vår webbplats, ta en titt på resten av katalogen och upptäck resten av våra fantastiska produkter! Ge en av våra färdiga postersets till en vän eller släkting! Dina nära och kära kommer garanterat att bli överraskade.