tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 2021.05.17

Tavlor för hall

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tavlor World Full of Secrets Canvastavla World Full of Secrets
från
254,70 kr
391,95 kr
Moderna motiv Mandala: Amethyst Energy Canvastavla Mandala: Amethyst Energy
från
254,70 kr
391,95 kr
Dekorativa tavlor Steel Poppies Canvastavla Steel Poppies
från
130,77 kr
201,24 kr
Klassiska tavlor Idyll (1 Part) Vertical Canvastavla Idyll (1 Part) Vertical
från
130,77 kr
201,24 kr
Canvastavla At Home (1 Part) Wide Canvastavla At Home (1 Part) Wide
från
130,77 kr
201,24 kr
Dekorativa tavlor Autumn Is Coming (1 Part) Canvastavla Autumn Is Coming (1 Part)
från
191,25 kr
294,30 kr
Canvastavla Virus (1 Part) Vertical Canvastavla Virus (1 Part) Vertical
från
130,77 kr
201,24 kr
 1. 1
 2. 2

Tavlor till hallen - en elegant inredning

Hallen är inte ett enkelt utrymme att dekorera. Till mångt och mycket - ett oftast litet, ganska mörkt rum med oregelbundna former. Detta innebär att inte alla dekorationer kommer att se bra ut i detta rum. Det är därför vi skapade några förslag för en perfekt halldekor där vi använder oss av just tavlor avsedda för hallen:

 • I våra lägenheter och hus har hallen ofta inga fönster och därför saknas dagsljus. I sådana fall är det bra att fokusera på en tavla med ljusa färger för att belysa interiören. Abstrakta, skriftliga eller minimalistiska grafiska motiv är avsedda just för sådana miljöer.
 • Canvastavlor avsedda för hallen bör ha en minimalistisk form. Abstrakta motiv, ordspråk eller minimalistisk grafik passar perfekt in i dessa miljöer.
 • En lång hall bör dekoreras med en fängslande bild. På detta sätt betonas övergången mellan hall och resten av boytan samt att vi får en intressant accent på köpet.
 • Färgglada tavlor i hallen kan hängas t.ex. ovanför trappan. Detta eftersom det är ett idealiskt utrymme för att utnyttja oanvänd (och annars trist) väggyta. Resterande tavlor i hemmet kan gärna gå i samma stil där du på detta sätt skapar en dekor som harmonierar med resten av din lägenhet eller ditt hus.

läs mer läs mindre

Tavlor avsedda för hallen - hur man optiskt förstorar ett rum

Om din hall inte är stor kan det vara smart att använda dekorativa knep för att optiskt förstora rymden. Den första regeln är välj lämpliga motiv av tavlor för just hallen. För att förstora hallen (gäller i princip alla små utrymmen) rekommenderar vi: landskap, stadspanorama motiv och minimalistiska dekorationer. Vertikala motiv som hängs i hallen kommer att vara perfekta om du vill göra så hallen upplevs större än vad den är. Denna dekoration kan hängas nära en dörr eller en spegel och lösningen gör att du kan skapa ett unikt arrangemang som kommer att förtrolla alla dina gäster!