inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Måla efter nummer med porträttmotiv

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Behöver du en paus från vardagen? Vill du börja ditt äventyr med att måla och ägna dig helt åt din kreativitet? Ett porträtt som är en målning efter nummer från bimago är en unik kollektion målningar som ger alla möjlighet att uttrycka sin konstnärliga smak på duk! Porträtt av kända personligheter - Frida, Joker, Marylin Monroe eller Mona Lisa? Nu kan du skapa porträtt av dina favoritfigurer och berömda karaktärer tack vare målningsarrangemangna.

Måla efter nummer porträtt med kända personer

Skulle du vilja ha ett porträtt av en av dina idoler, men är vanliga poster för banala för dig?! Bimago har rätt lösning för dig! Hos oss hittar du måla efter nummer med porträtt av kända personer. Förutom att du får en dekoration för ditt hem kan du ha kul att färglägga och anpassa tavlan med bilder av dina idoler. När du köper en av våra produkter får du allt som behövs för att måla, du behöver inte lägga mer pengar på material.

Visa mer Visa mindre

Vackra porträttmotiv som måla efter nummer att färglägga

På Bimago hittar du ett stort urval av vackra porträttmotiv som måla efter nummer. Om du gillar klassisk stil kan du välja bilder av kända målare eller konstnärer, och om du gillar modern konst kan du välja bilder av Marilyn Monroe eller samtida sångare. För dem som älskar modern konst föreslår vi att du väljer popkonstmotiv och dekorerar inredningen med lackerade möbler och dekorationer som liknar målningarnas stil. Du kan hänga tavlor i hemmet men också på kontor, tatueringsstudior, hotellrum eller klädbutiker. Ge dina väggar friskhet och färg och ha kul att färglägga! På ett enkelt och ekonomiskt sätt får du en ny dekoration att hänga upp och du kan tillbringa din tid på ett annat sätt. Kom ihåg att våra produkter också kan vara en utmärkt presentidé för en älskad person som älskar konst och måleri. Missa inte våra fantastiska erbjudanden, besök vår webshop och välj din favoritprodukt.