inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på alla fototapeter Erbjudandet gäller till 2024.05.21 Erbjudandet gäller: : :

Landskapstapeter - fototapeter med vacker natur

Filter

Filter

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Great Galaxy
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Forest Stream
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Nebula
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Rainbow Wall
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Route 66
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Great Leaf - First Variant
från
222,57 kr
370,98 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 15
 5. 27
Upptäck våra fototapeter med landskap. Tyvärr har teleportering ännu inte uppfunnits, men det finns något som gör det möjligt för dig att, åtminstone visuellt, resa till de mest avlägsna hörnen av vår underbara värld på en bråkdel av en sekund. Landskap på väggen fungerar utmärkt i många utrymmen. De kommer att värma inredningen, lägga till subtilitet och individuell karaktär till ditt arrangemang. Moderna fototapeter innehåller förutom vackra vyer även färgstarka tryck, geometriska mönster och konstnärliga tolkningar av den skönhet som naturen har att erbjuda.

Landskapstapeter - på jakt efter naturen hemma

Stränder med kristallklart vatten, skogar med fräsch grönska eller bergsstigar med en fantastisk utsikt - känner du redan den där goda känslan av avkoppling och friskhet? Nu kan du alltid ha dessa motiv framför ögonen tack vare den tidlöst charmiga landskapstapeten. Om du applicerar den på en vägg kan den få vilket rum som helst att se ut som en riktig relaxhörna. Vilka naturlandskap fångar ditt hjärta? Vår tapetkollektion med landskapstapeter innehåller cirka 500 motiv som visar de vackraste delarna i världen. Oavsett vilket motiv du väljer kan vi försäkra dig om att den kommer att se bra ut. Hemligheten med varje naturtapet är det högupplösta trycket som ger mättade och levande färger. Genom att täcka dina väggar med landskapsfotografiska fototapeter kan du dessutom dölja små ojämnheter i väggen. Den enda svårigheten är att välja en landskapsfototapet som inspirerar dig och som du vill njuta av varje dag.


 

Landskapstfotoapeter - upptäck cirka 500 fantasifulla motiv

Världen är full av underverk att upptäcka, och en livstid räcker inte för att utforska dem alla. Hur många gånger har du inte blivit mållös av en fantastisk utsikt? För att fånga dessa ögonblick av förvåning tar vi foton som sedan ramas in för att pryda våra väggar. På Bimago går vi ett steg längre och förvandlar dessa underbara bilder till fototapeter. Varje landskapstapet som finns på Bimago ger dig en fantastisk utsikt. Det är inte bara den bästa idén för att lysa upp en vägg utan personlighet, utan också ett fantastiskt sätt att ge oss ett avkopplande hörn i vårt hem. Atmosfären med landskapstapeter är imponerande och får dig att drömma om att fly från staden - det är den bästa motivationen för att börja planera din nästa semester. Kontakt med naturen är en sann medicin som är bra för själen - leta efter landskapsfotografiska fototapeter eller naturtapeter för att snabbt återhämta dig hemma. Hav eller berg, äng eller skog? Vi har alla olika syn på avkopplande platser, och det är därför som vår kollektion av landskapsfototapeter innehåller cirka 500 motiv och ständigt växer.

Naturtapeter - sagolika landskap i din miljö

Vad ser du när du tittar ut genom fönstret? Endast ett fåtal av oss kan skryta med en fantastisk utsikt, men tack vare Bimagos kollektion av landskapstapeter kan vi alla njuta av ett hisnande panorama i våra egna hem. Ett vardagsrum med ett uppfriskande vattenfall eller en grönskande skog fyller dig med energi, medan ett sovrum med en blomsterfylld äng ger dig möjlighet att återhämta dig efter en tröttsam dag. Landskapsfototapeter passar till alla stilar och är därför en dekorativ lösning som aldrig kommer att svika dig. För att få ett resultat som lever upp till förväntningarna är det bara att välja en naturtapet med en plats som får dig att dagdrömma. Om du vill förstärka ditt utrymme visuellt kan du välja landskapstapeter som skapar en optisk djupverkan: en bro som ger dig en vacker utsikt mellan berg och sjöar eller en lång väg genom en pittoresk skog. Samlingen av landskapsbakgrunder öppnar upp en hel rad möjligheter - valet är ditt!

Landskapstapet - dekorativ lösning för kontor eller serviceutrymmen

Naturen är inte alltid nära till hands - vi måste vanligtvis tillbringa en tredjedel av våra dagar på kontoret. Därför bör vi försöka göra denna miljö så trevlig som möjligt. Med landskapstapeter som appliceras på väggen försöker man återskapa en naturlig miljö som uppmuntrar kontorsarbetarnas kreativitet. Om du väljer naturtapeter är det lämpligt att välja blå eller ljusblå toner som förbättrar koncentrationen - vad sägs om en paradisisk strand eller ett vattenfall gömt i bergen? Om ditt företag däremot har kontakt med allmänheten ska du inte vara rädd för färg. Tapeter med landskap, kanske afrikanska eller orientaliska, i varma röda eller gula nyanser kommer att ha en positiv inverkan på kundernas humör. Landskapstapeter är också en bra dekorativ idé för att framhäva kontorslandskap. Spas och restauranger bör kännetecknas av en speciell välkomnande anda och underbara landskapstapeter kan spela en ledande roll i inredningen av sådana utrymmen.