inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Abstrakta fototapeter

Filter

Filter

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Fun Symbols
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Sunny Jungle
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Foggy Nature - Grey
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Magic Magnolia
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Mountain Forest (Green)
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Golden Oddity
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Blå blixtar
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Universe Balance
från
185,49 kr
370,98 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 15
 5. 28
Känner du dig bekväm med unik och konstnärlig inredning? I så fall är en abstrakta fototapeter perfekt för dig. Motiv inspirerade av naturen, landskap eller geometriska former i en helt ny form. Med abstrakta fototapeter kan du skapa en unik och djärv atmosfär i din lägenhet. Med 3D-fototapeter ger abstraktionen i sin tur ett optiskt djup och en förstoring. Upptäck det stora utbudet av unika abstrakta fototapeter och förändra din inredning!

Fototapeter abstrakta

Vill du skapa något speciellt och konstnärligt men vet inte hur? Abstrakta tapeter kan vara svaret på ditt problem. Har du en kreativ anda och en konstnärlig själ? I vårt utbud hittar du många alternativ. Den här typen av tapeter passar bra i hem med skandinavisk, minimal eller modern inredning. Så om du är en kreativ person som inte är rädd att prova nya lösningar så vänta inte längre och välj den här designen.


 

3D-effekt i ditt vardagsrum

Du kan komplettera inredningen i ditt vardagsrum med en abstrakt 3D-tapet. 3D-tapeten ger ditt vardagsrum en fin optisk djupeffekt. För att göra detta rum i huset speciellt försök kombinera en färgstark abstrakt tapet med en ljus dekor och en neutraltonad tapet om du har färgglada möbler. Lägg till abstrakta tavlor som t.ex. Picasso eller Pollock och skulpturer i popkonststil och du kommer att ha din egen utställning i ditt hem precis som på ett museum.

Perfekt idé för inredning av kulturcentra

För att skapa ett kulturcenter där konst och allmän kultur främjas mer intellektuellt är abstrakta tapeter en perfekt lösning! Böcker, tavlor, skulpturer och möbler med minimal och modern stil tillsammans med abstrakta tapeter blir en oklanderlig fusion. Att sätta upp en tapet går snabbt och enkelt och du behöver inte göra stora ansträngningar för att ge ditt rum ett annorlunda och unikt utseende. Den abstrakta stilen kommer att tilltala människor som älskar konst. En genre av design som denna kommer att tilltala även de mest kritiska personerna som är svåra att behaga.