inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tredje postern gratis Erbjudandet gäller till 2024.05.23

Posters 20x30 cm

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 26
  5. 49
Letar du efter en originell och universell inredningsidé? Satsa på 20x30 cm-posters från bimago-kollektionen! Posterdekorationer i den här storleken är perfekta för olika konfigurationer. Du kan använda dem hemma eller på kontoret. En enda poster som hänger på väggen eller på en hylla, eller kanske ett galleri med flera dekorationer som placeras ovanför soffan? Beslutet är ditt! Upptäck kollektionen av 20x30 cm stora posters och se hur mycket som räcker för att ge ditt rum en originell karaktär!

Poster 20x30

Den rektangulära postern 20x30 är perfekt för alla rum i ditt hem. I köket kan du välja landskap, medan du i sovrummet eller vardagsrummet kan välja blommor om du föredrar en romantisk stil eller abstrakta eller geometriska motiv om du gillar en modern stil. På vår webbplats hittar du också en särskild avdelning för barn, tack vare de färgglada och fantasifulla affischerna från Bimago kan du göra ditt barnrum speciellt och ge färg åt väggarna. För dem som föredrar en etnisk stil rekommenderar vi istället att använda posters med motiv av djur och kombinera dem med trädekorationer som påminner om samma stil för att skapa ett otroligt utseende.

Visa mer Visa mindre

20x30 posters

En 20x30-poster är inte bara perfekt för att dekorera ett hem, utan du kan också hänga upp den på ett kontor eller i en tatueringsstudio. Den idealiska platsen för dessa posters är på väggarna ovanpå ett bord eller bakom en soffa i vardagsrummet. På grund av deras storlek bör du alltid komma ihåg att placera dem på väl synliga platser och inte överbelasta väggarna med andra dekorationer. Posters i Bimago-kollektionen är en snabb och billig dekoration för din inredning. Med de fantastiska motiven kan du stimulera och slappna av på kontoret och ge färg åt väggarna i ditt hem eller på den plats där du väljer att hänga dem. Som vi nämnde tidigare kan du till och med inreda en tatueringsstudio med våra produkter, så vi föreslår att du besöker sektionen för modern eller vintage stil. Vi vill också påminna dig om att posters också kan vara en bra presentidé till födelsedagar. Genom att rama in dem kan du ge något speciellt och personligt till en älskad person.