inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Orientaliska tapeter

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Blue Orient
från
535,32 kr
Tapet Tangled Herbs
från
535,32 kr
Tapet Thai Adventure
från
535,32 kr
Tapet Crouching Tiger
från
535,32 kr
Tapet May Birds
från
535,32 kr
Tapet Moroccan Set
från
535,32 kr
Tapet Exotic Pattern
från
535,32 kr
Tapet Mint Melody
från
535,32 kr
Tapet Marine Mosaic
från
535,32 kr
Tapet Hauberk
från
535,32 kr
Tapet Coral Leaves
från
535,32 kr
Tapet Cream Trias
från
535,32 kr
Tapet Four Leaves
från
535,32 kr
Tapet Singing Birds
från
535,32 kr
Tapet Plaster Flowers
från
535,32 kr
Tapet Colourful Tiles
från
535,32 kr
Tapet Blue Arabesque
från
535,32 kr
Tapet Emerald Weave
från
535,32 kr
Tapet Cornucopia
från
535,32 kr
Tapet Colorful Mosaic
från
535,32 kr
Tapet Oriental Mosaic
från
535,32 kr
Tapet Coppery dill
från
535,32 kr
Tapet Carmine mosaic
från
535,32 kr
Tapet Sunny pattern
från
535,32 kr
Tapet The antlers
från
535,32 kr
Tapet Oriental fish
från
535,32 kr
Tapet Asian motif
från
535,32 kr
Tapet Floral ornament
från
535,32 kr
  1. 1
  2. 2
Orientalisk tapetkollektion kan tyckas vara ett förslag för personer med definierade preferenser när det gäller inredning, men de kan vara ett mycket intressant förslag för personer som söker inspiration för att fräscha upp sitt hem på ett ovanligt och iögonfallande sätt. Våra tapetuppsättningar i orientalisk stil kommer att visa sig i många rum för olika ändamål. De kan användas både i privata och bruksinredningar. Det lönar sig att välja orientaliska tapeter från bimagos utbud för att njuta av vackra väggar i många år.

Orientalisk tapet

Ta in en känsla av Orienten i ditt hem eller din lägenhet. Du behöver inga dyra prydnadsföremål eller exotiska material. Det räcker med orientaliska tapeter. Du kan hitta deras rika kollektion i bimago-butiken. Varje tapet med orientaliska mönster hänvisar till stilen i Mellanöstern och Fjärran Östern. Tack vare dem kommer du att känna dig som i ett riktigt asiatiskt hem. Orientaliska tapeter är mycket populära eftersom de ger inredningen en ovanlig karaktär. Samtidigt kännetecknas de av en harmonisk och lugn estetik. Denna typ av tapeter med orientaliskt mönster kännetecknas av repetitiva eller geometriska mönster. Tack vare detta får hela rummet ett sammanhang. Orientaliska tapeter kan kombineras med dekorativa element i andra, inte bara österländska stilar.


 

Tapet med orientaliskt mönster

Orientaliska tapeter är samtidigt en djärv, ovanlig men också universell och elegant lösning. Bland dessa produkter dominerar dämpade färger och omsorg om detaljer. Därför är tapeter med orientaliskt mönster perfekta för ett elegant vardagsrum. Det finns inget behov av att komplettera dem med ytterligare dekorationer. Orientala tapeter är som en målning. Vardagsrummet är dock inte den enda platsen för denna typ av dekoration. Orientaliska tapeter passar också bra i sovrummet eller på kontoret. Särskilt för älskare av öst och entusiaster av den kulturen. Orientaliska tapeter för väggen hjälper dig att återskapa atmosfären från dessa exotiska länder i ditt eget hem. Produkter av god kvalitet, som de som finns i bimago, gör att du kan resa utan att lämna hemmet. Varje tapet med orientaliskt mönster är raffinerad och återspeglar väl österns design.

Designtapeter med färgglada orientaliska motiv

Tapeter i orientalisk stil är utan tvekan en extremt djärv och iögonfallande dekoration. De är perfekta för personer som inte är rädda för starka mönster och intensiva färger. Tapeter med orientalisk design är också en riktig höjdare för orientaliska fans, dvs. länder som Japan, Indien och Kina. Tapeter med orientalisk design är det snabbaste sättet att uppleva atmosfären från fjärran länder i hemmet.

Bimago erbjuder ett extremt brett urval av designtapeter inspirerade av kultur i Fjärran Östern. Bland de produkter som erbjuds finns dekorationer som tapeter i orientalisk stil med mandalor eller tapeter i orientalisk design med en tiger, ett typiskt motiv från Kina. Imponerande är också orientaliska tapeter med färgglada mosaiker av små kakelplattor och geometriska mönster som skapar en optisk illusion. För färgälskare erbjuder vi orientaliska tapeter vars motiv påminner om bilden i ett kalejdoskop. Du kan vara säker på att den här typen av dekoration gör att du kan skapa en originell och mysig inredning.

Orientaliskt design tapeter

Förutom dekorationer i intensiva färger finns det även lite mer lugna motiv i bimagos utbud. Orientaliska tapeter av den här typen rekommenderas för dem som är överväldigade av alltför många stimuli, men som inte vill ge upp en trendig och imponerande inredning. Orientaliska tapeter behöver inte nödvändigtvis vara färgglada. Du kan till exempel välja en enfärgad prydnad som påminner om blommor som är huggna i gips. Denna typ av tapeter i orientalisk stil kan vara en perfekt dekoration för ett rum med minimal stil. En annan lösning kan vara att välja en tapet med orientaliska marockanska motiv. Orientaliska tapeter passar perfekt i skandinaviska rum.

Vi bjuder in dig att upptäcka vårt breda utbud av tapeter i orientalisk stil som är slående både på grund av motivet och färgen. Dekorationer av den här typen är ett extremt enkelt och lätt sätt att snabbt förändra inredningen i vardagsrummet, sovrummet, kontoret eller restaurangen. Det breda produktsortimentet gör att du snabbt kan välja den tapet som bäst passar dina individuella behov.