inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2023.02.07 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Glamour posters

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Poster Peace [Poster]
från
155,97 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Vardagsrummen är hemmets hjärta och själ. Det är till och med svårt att beräkna hur mycket tid vi tillbringar i dem. Vardagsrummet är ett rum som vi förknippar med värme och komfort! Ett bekvämt rum innebär inte att vi måste prioritera funktion framför stil. En av de bästa och enklaste stilarna att införa är glamour. Det bästa med den är dess lätthet och mångsidighet, som bäst återspeglas i form av en glamourposter från bimago. Glamourposters tar fram de bästa sidorna av våra interiörer!

Glamour-posters

Glamourstilen är en av de hetaste trenderna inom inredningsdesign. Människor gillar det eftersom det gör underverk med till synes udda element. En kombination av modern design med barock prakt? Glamourstilen säger - varför inte? När vi tänker på glamour tänker vi på elegans och chic. Och dessa funktioner kännetecknar också glamour posters från Bimago. Det är dags för glamourstilen att hitta sin välförtjänta plats på dina väggar! I vårt sortiment finns imponerande motiv som strålar med stolthet och elegans. Vi rekommenderar ett slående noire-foto av Marilyn Monroe som kommer att sprida kärlek till de som älskar de gamla gamla Hollywood-filmerna. De som längtar efter något annat unikt kommer att älska vår höstliga postersserie som går i en något sentimental men harmonisk stil. Med glamour-posters kan du samordna dina interiörer på ett unikt och smakfullt sätt. Våra posters kommer att hypnotisera dina gäster med sina kontrasterande och iögonfallande teman. Varför inte ge dem en chans?

Visa mer Visa mindre

Snygga posters

Vår värld är enorm - det är ett faktum. Men mångfalden och antalet många olika stilar kan också förvåna dig! Det skulle visa sig svårt att lära känna och bedöma dem alla. Med detta i åtanke skapade Bimago glamorösa posters för att möta de höga förväntningarna hos våra kunder och få sin interiör fylld med lyx och smak. Du kan fräscha upp dina rum och samordna dem på ditt egna sätt tack vare ett brett utbud av eleganta, vackra och unika dekorationer. Du kan till exempel pryda dina väggar med en poster med en text. Våra posters finns i många olika färger och passar allas behov. De passar med alla typer av tillbehör och kommer att vara snygga element oavsett rum. Du kan hänga en av dem på väggen eller ställa den på golvet lutandes mot väggen. Våra eleganta posters är perfekta för en minimalistisk inredning och glittrande rumstillbehör. Glamourstilen har mycket mer att erbjuda. En enkel poster kan ge en lyxig touch och fin stil. Prova och se själv!

Posters med glamour

När vi designade vår glamourkollektion fokuserade vi på att skapa sofistikerade posters i god smak. Denna stil är extremt utmanande eftersom du enkelt kan överdriva och skapa något som tar över istället för eleganta dekorationer som kompletterar. Vi försökte med all kunskap att undvika denna effekten och just därför föddes Bimagos glamour-posters som med stor omsorg nu erbjuder subtila former och eleganta motiv. De intensiva färgerna och bländande elementen ger en lyxig känsla till ditt interiör. Våra glamourkonstverk är perfekta tillbehör till moderna vardagsrum och sovrum.