inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2021.12.02 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :
-35% rabatt på utvalda produkter till 2021.12.06 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck

FAQ (vanliga frågor)

Vilka produkter finns tillgängliga på bimago.se onlinebutik?


Bimago.se erbjuder ett brett sortiment av målningar, digitala tryck, väggdekorationer och inredningstillbehör. Vårt galleri består av över 4000 unika motiv som görs antingen för hand eller som högkvalitativa digitala tryck på äkta konstnärsduk eller plexiglas. Vi erbjuder även ett stort utbud av väggdekorationer och reproduktioner av mästerverk ifrån berömda konstnärer. Vi jobbar kontinuerligt med att utöka vårt utbud och kommer inom kort lansera nya produkter!

Hur lägger jag en beställning?


Du kan med enkelhet lägga en beställning på ett snabbt och säkert sätt direkt på vår hemsida. Allt du behöver göra är att välja dina produkter och lägga dom i kundvagnen och följa de enkla instruktionerna. Om du behöver mer information om hur du lägger en beställning klicka här och läs mera om du beställer steg för steg.

Vilka betalningsalternativ finns tillgängliga på bimago.se?


När du färdigställer ditt köp på bimago.se har du möjligheten att använda dig av de vanligaste och säkraste betalningsmetoderna. Du kan välja mellan direkt onlinebetalning (Paypal, kreditkort, Plusgirot) eller Klarna där du betalar upp till 14 dagar efter att du har fått tavlan.

Kan jag betala när leveranser sker?


Det går bra. Då väljer du Klarna som betalningsalternativ. Vi skickat ut din beställning när den är färdig och du får en betalningsavi ifrån Klarna.

Kan jag delbetala min beställning?


Det går bra att delbetala din beställning via Klarna. Villkor kring betalningar och delbetalningar via Klarna finns på www.klarna.se

Kan jag lägga beställa tillbehör i efterhand?


Tilläggsbeställningar på tillbehör kan dessvärre inge göras i efterhand utan endast i samband med beställning av produkten.

Hur lång till tar det tills jag får mina varor?


Standard tillverkningstid beror på vilken typ av varor du har beställt. För mera information om tillverkningstid och leveranstid klicka här.

Vad kostar frakten?


Fraktkostnaden beror på vilken leveransadress som anges och beräknas på varje individuell vara. En standard fraktkostnad till Sverige är 134.10 kr förutom rumsavdelare där frakten är 179.1 kr. Standard tillverkningstid beror på vilken typ av varor du har beställt. För mera information om tillverkningstid och leveranstid klicka här.

Vad händer om mitt paket är skadat när det anländer?


Vi är mycket väl medvetna om att våra produkter är ömtåliga. Därför gör vi vårt absolut yttersta när vi paketerar in våra produkter och ser till att allt är skyddat in i minsta detalj. Varje målning eller digitalt tryck packas enligt rekommendation av några av världens bästa kurirer DPD och UPS. Transportskador är sällsynta men om de skulle trots allt hända vänligen kontakta vår kundservice snarast möjligt. Vi hjälper dig på bästa möjliga sätt att hitta bästa lösningen om det inträffat något.

Om min köpta vara inte motsvarar mina förväntningar, kan jag skicka tillbaks den då?


Ja, självklart kan du utnyttja vår returrätt! Den köpta varan kan skickas tillbaks till oss inom 30 dagar ifrån du mottagit den. I detta fallet vänligen kontakta vår kundservice först så hjälper de dig att reda ut alla detaljer. Mer information om detta hittar du här.

Hur fäster jag en väggdekoration?


Du hittar en detaljerad beskrivning om hur man fäster en väggdekoration här. Väggdekorationer kan appliceras på alla vanliga släta silikonfria ytor. Vi rekommenderar dock inte att fästa dem på ojämnt underlag eller strukturtapeter (väggdekorationen fäster inte helt och hållet samt att den blir även mer ömtålig).

Går det att ta bort en väggdekoration?


Ja, naturligtvis går det att ta bort väggdekorationen. Tänk dock på att efter du avlägsnat din väggdekoration blir den obrukbar och måste slängas. Väggdekorationen kan även lämna spår av klister på väggen som i vissa fall kräver extra borttagning eller ommålning av vägg.

Tål väggdekorationen fukt? Kan jag fästa den i badrummet?


Ja, våra väggekorationer är fuktskyddade och kan fästas i badrum. Dock måste du vara noga med att de inte kommer i direktkontakt med vatten.

Vilken storlek ska jag välja?


Det finns många faktorer som spelar in. Ett generellt tips är att med hjälp av kontorstejp fästa så bitar på väggen där du tänkte hänga din tavla. En bit för varje hörn. Betrakta sedan bitarna på avstånd för att få en känsla om hur stor tavlan blir. När du har flyttat runt tejpbitarna till den storlek du önskar så mäter du höjden och bredden. Väljer du en tapet och storleken inte passar in med dina väggmått kan du antingen välja en större tapet än väggen och beskära den eller välja en mindre tapet än din vägg och måla utrymmet som blir över i liknande nyanser som din tapet. OBS! Tänk även på att om du väljer en fototapet eller tavla så kommer motivet att vara anpassat för att betraktas på avstånd där vi rekommenderar att motiv ska betraktas på ett avstånd som är lika hög eller bred som produkten själv.

Ska jag välja Premium Print?


Premium Print ger tavlan en ytterligare dimension genom att efterlikna penseldragen och strukturen ifrån en handmålad tavla. Vi rekommenderar dock inte Premium Print på fotograferade motiv eller världskartor. Du hittar mera information här.

Ska jag välja UV-tryck?


Om din tavla ska hänga i ett rum där solen lyser in ofta eller i ett kök där fuktigheten är något högre än resten av hemmet rekommenderar vi UV-tryck. UV-tryck ger en bättre beständighet mot att färger bleks med tiden och mot fukt. Även om du väljer Premium Print är UV-tryck att rekommendera om din tavla kan utsättas för sol eller fukt mer än normalt.

Ska jag välja tillbehören krok och spik?


Du behöver inte välja dessa tillbehör, men de underlättar mycket vid uppsättning. Tänk på att välja båda för kroken (sågkroken) spikar du fast på kilramen på tavlan i mitten av tavlan och spiken i väggen. Våra spikar är anpassade till att passa alla väggar – såväl betong som gips. Instruktioner om hur du fäster dem hittar du genom att klicka här.

Hur ska jag fästa mina tapeter på väggen?


Detaljerade instruktioner hittar du genom att klicka här.

Hur applicerar jag fernissan jag köpt till?


Detaljerade instruktioner hittar du genom att klicka här.

Varför får jag ingen bekräftelse via e-post?


Allt som oftast beror det på att e-postadressen som angivits vid beställningen inte är korrekt inskriven. Vi ber dig att kontakta oss med ordernummer samt namn så kan vi hjälpa dig med att skicka ut korrekt information och korrigera e-postadressen.