inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Textilier för vardagsrummet

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 7
  5. 12
Genom att välja lämpliga tillbehör kan du ge en unik karaktär till de mest representativa rummen i ditt hem. För detta ändamål är det värt att använda textilier till vardagsrummet. Du kan välja eleganta dukar till bordet, kuddar till soffan eller fåtöljen, eller gardiner som enkelt hjälper dig att skapa en intressant fönsterarrangemang och ger mer integritet. Alla våra produkter kombinerar hög kvalitet och intressant design. Skapa en unik inredning genom att dra nytta av olika tyger, mönster och färger!

Gardiner till vardagsrummet

Vardagsrummet är det mest representativa rummet och samtidigt hemmets visitkort, därför är det värt att se till att inredningen är genomtänkt in i minsta detalj. Atmosfären i ett sådant rum skapas inte bara av stilfulla möbler och väggdekorationer, utan också av textilier. En av de element som kan göra inredningen ofullständig är gardiner till vardagsrummet. I vår kollektion av textilier till vardagsrummet hittar du halvmörkläggande gardiner som ger effektivt skydd mot solens strålar och ger komfort, samtidigt som de skapar rätt atmosfär för avkoppling på eftermiddagen eller familjesamlingar. När du väljer gardiner är det viktigt att se till att de harmoniserar med andra inredningselement. En bra idé kan vara att använda gardiner i samma färg som kuddarna i rummet. Du kan också välja gardiner i samma färg som väggarna för att skapa en enhetlig effekt. Hos bimago erbjuder vi gardiner till vardagsrummet med universella motiv som passar in i olika inredningar. Bland dem finns växtmotiv - delikata blad, kvistar, eleganta blommor samt geometriska kompositioner.


Dekorativa kuddar till vardagsrummet

Dekorativa kuddar till vardagsrummet kombinerar estetik och funktionalitet! Med dem kan du enkelt förändra rummets inredning och göra det mer mysigt. Du kan placera sådana textilier på soffan i vardagsrummet för att ge möbeln lätthet och stil. Kuddarna till vardagsrummet kommer definitivt att erbjuda bekvämt stöd under läsning eller samtal med familjen. Det finns otaliga sätt att använda kuddar på! Det är värt att kombinera dem och skapa originella kompositioner som positivt överraskar både familjemedlemmar och gäster. Kuddarna hos bimago finns i två storlekar: 40x40 cm och 45x45 cm. När du väljer dekorativa kuddar till vardagsrummet kan du välja motiv i intensiva färger som piggar upp ett dämpat färgsatt rum eller välja en dekoration i dämpade färger för att göra interiören mer elegant. Allt beror på dina preferenser!

Moderna bordsdukar till vardagsrummet

Moderna bordsdukar till vardagsrummet kommer inte bara att skydda bordet utan också fungera som en originell dekoration som passar in i rummets inredning. De kommer att fungera lika bra till vardags som vid speciella tillfällen. Alla våra bordsdukar till vardagsrummet är tillverkade av högkvalitativa material, vilket garanterar hållbarhet och motståndskraft. Dukarna torkar snabbt och behöver inte strykas eftersom de inte skrynklar sig. Moderna bordsdukar till vardagsrummet finns i olika storlekar, vilket gör det lätt att anpassa produkten till bordets storlek. Vi inbjuder dig att ta en titt på vår kollektion av textilier till vardagsrummet, där du säkert hittar bordsdukar som passar din smak!

Lyxiga gardiner till vardagsrummet

Letar du efter ett sätt att ge ditt vardagsrum en enastående karaktär? Vill du att din inredning ska sticka ut från andra rum? Lyxiga gardiner till vardagsrummet kommer definitivt att uppfylla dina förväntningar! I vår kollektion hittar du högkvalitativa textilier med vackra botaniska motiv och geometriska mönster som man inte kan vara oberörd inför. Du kan välja en abstrakt design med marmorkristaller i glamourstil eller minimalistiska textilier med gyllene löv. Detta är bara några av våra idéer för en unik inredning med hjälp av lyxiga gardiner till vardagsrummet. Du kommer säkert att hitta en design som passar just ditt rum. Vi inbjuder dig att utforska vår kollektion av textilier till vardagsrummet, där du enkelt kan skapa en inredning som är helt anpassad efter dina behov!