inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Bordslöpare

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
Dekorativa bordslöpare är ett utmärkt sätt att dekorera våra interiörer. Bordslöpare passar också bra utanför matsalen, till exempel för att dekorera ett soffbord. De mörkare, mer intensiva motiven passar utmärkt som tillägg till ljusa dukar - snövita eller ecru - medan de ljusare motiven kommer att liva upp mörka träbord eller dekorerade med grafit- eller mörkgröna dukar. Beroende på bordets storlek kan du placera bordslöparna på längden eller på tvären.

Bordslöpare

En av de senaste trenderna inom inredning är bordslöpare, vackra och trendiga inredningstillbehör. Våra bordslöpare är mycket utmärkande eftersom de passar till alla bord, och vi har även ett urval av julbordslöpare som du kan lägga på bordet under familjemiddagarna. Versionen av jul och andra löpare kännetecknas av en längd på 40 till 300 cm och en höjd på 40 cm, därför anpassningsbar. Till alla typer av bord: från det runda bordet till det mycket långa bordet i en vacker bondgård. Våra bordslöpare har 180 g polyesterstretchpanama och är dessutom superfläckbeständiga så du behöver inte ens oroa dig för att tvätta dem alla i tusen tvättar.


 

Eleganta bordslöpare

Vi har ett brett urval av inte bara bordslöpare utan även intressanta eleganta bordslöpare som ger ditt matbord en elegant touch av klass. De eleganta bordslöparna är mycket välgjorda och alla gäster som sitter vid bordet kommer att fråga dig var du har köpt dem.Vi försäkrar dig att de kommer att imponera på dem som kommer på besök. Vi har också julbordslöpare för alla semesterälskare, de ger en extra touch till ditt bord. Och passar bra ihop med dekorationerna i hemmet och julgranen, så att julgransstämningen är garanterad. Våra bordslöpare passar till alla typer av bord, men de moderna bordslöparna är de mest populära bland våra kunder, inte minst för att de finns i olika storlekar och mönster, från blommiga till geometriska och mer samtida och moderna.