inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapeter minimalistisk

Filter

Filter

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Blooming Glow
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Echo Tree
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Pastel Boho
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Heather Wall
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Sunny Shrubs
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Beige Nook
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Lightness of Matter
från
185,49 kr
370,98 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Innebär mindre mer? Minimalism behöver inte alls vara monotont! En minimalistisk fototapet från bimago är ett perfekt tillbehör för dem som vill fräscha upp utrymmet i sitt hem utan att riskera en radikal förändring av inredningen. Minimalistiska tapeter med blomstermotiv, abstrakta kompositioner eller geometriska former i dämpade färger passar till din inredning och ger den en subtil förändring. Den mjuka dekorationen passar perfekt i sovrummet. Mindre är verkligen mer!

Minimalisktiska fototapeter

Om du älskar enkel, elegant och minimalistisk inredning är minimalistiska fototapeter något för dig! Delikat behöver inte vara tråkigt och det var det vi tänkte på när vi utformade den här eleganta, minimalistiska tapeten. Minimalistiska fototapeter ger extra textur till din inredning, samtidigt som den minimalistiska designen gör helheten mer modern och intressant för ögat.


 

Välj mellan en snygg eller gladare stil

Den här typen av fototapeter med blommönster ger definitivt en känsla av mjukhet som passar perfekt i alla rum i ditt hem. Det är därför som minimala blommiga fototapeter kan anpassas till alla hem- och arbetsmiljöer. Den kan därför också användas för att pryda kontor, kläd- och skobutiker, restauranger och kaféer. Beroende på vilken typ av interiör du vill uppnå kan du kombinera den med geometriskt formade växter och moderna möbler för att mildra den moderna, överskådliga effekten eller lugna dig med en engelsk stil genom att dekorera den med lantliga blommor. Den minimala fototapetstilen ger dig dessutom möjlighet att leka med färger och mönster. Om du vill ha en lugnare och mer avslappnad atmosfär kan du använda neutrala färger, antingen ljusa eller mörka, i rummet. Om du däremot vill ge mer liv och energi kan du använda varmare färger som rött, orange och gult. Vi rekommenderar den här typen av fototapeter till alla som vill ha en stil som är elegant och diskret, men som passar för alla tillfällen!