inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Få den fjärde rullen gratis Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapeter med djur

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Flamingo
från
535,32 kr
Tapet My Little Zoo
från
535,32 kr
Tapet Poppy Meadow
från
535,32 kr
Tapet Animal Racing
från
535,32 kr
Tapet Fairytale Sky
från
535,32 kr
Tapet Blue Orient
från
535,32 kr
Tapet Rainbow Mane
från
535,32 kr
Tapet Dancing Horses
från
535,32 kr
Tapet Frisky Deer
från
535,32 kr
Tapet Pastel Deer
från
535,32 kr
Tapet Happy Deer
från
535,32 kr
Tapet Winter Climate
från
535,32 kr
Tapet At the Stud
från
535,32 kr
Tapet Lovely Steed
från
535,32 kr
Tapet Tiger Roar
från
535,32 kr
Tapet Magic Unicorns
från
535,32 kr
Tapet Cute Princess
från
535,32 kr
Tapet Cat Adventure
från
535,32 kr
Tapet Thai Adventure
från
535,32 kr
Tapet Crouching Tiger
från
535,32 kr
Tapet Lazy Cats
från
535,32 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vilda tigrar, lekfulla lamor eller majestätiska flamingos? Nu kan dina favoritdjur följa med dig varje dag. Tapeter med djurdesign och djurtapeter från bimago är ett utmärkt sätt att dekorera ett sovrum, vardagsrum, matsal eller vardagsrum i etnisk stil. Vi rekommenderar särskilt tapeter för att dekorera barnrum: djurmotiv stimulerar barnens fantasi och hjälper till att utveckla unga djurälskares passion.

Tapeter djur

Tapeter har varit en del av heminredningen i nästan 200 år, men det är först på senare tid som helt nya och innovativa mönster har börjat dyka upp. Tapeter djur är ett lysande exempel på denna utveckling. Designade mönster med katter, afrikanska djur eller fåglar erbjuder förtjusande väggdekorationer som förvandlar vilket rum som helst. Tapeter med djur i Bimagos galleri är fyllda med färg och originella detaljer som blir en intressant accent i moderna inredningsarrangemang. Exotiska djur fungerar som ett underbart dekorativt motiv som kännetecknas av levande färger. Detta gör att tapeterna kan bli en framträdande del av rummet och framgångsrikt agera som huvuddekorationen i interiören. I kollektionen tapeter med djurmotiv hittar du inspiration från naturen - mönster med tigrerade ränder eller leopardfläckar kommer definitivt att tilltala alla som älskar en etnisk stil. Å andra sidan passar mönster med ugglor eller flamingos utmärkt i vardagsrummet som eleganta dekorationer. För kattälskare finns det också väggtapeter med katter i vår kollektion. Vi välkomnar dig till Bimago, där du kan hitta de senaste och mest trendiga dekorationerna för ditt hem och kontor.

 


 

Tapeter med djurmotiv

Tapeter med djurmotiv har skapats för dig som är på jakt efter unika och välutformade dekorationer. En exceptionell effekt har uppnåtts med hjälp av djurmotiv såsom svartvita zebraränder eller tigrerade mönster. Det är ett ekologiskt och originellt sätt att berika ditt hem med en fantastisk väggdekoration. Tapeter djurmotiv erbjuder mönster för dig som vill inreda din interiör i en orientalisk eller etnisk stil. Väggdekorationer inspirerade av afrikanska djur kommer garanterat att tilltala de som älskar djärva designlösningar. På Bimago finner du tapeter djurmotiv i unika kompositioner och färger. Moderna mönster gör det möjligt att dekorera alla typer av rum. Ett brett utbud av tapeter med katter, zebror eller fiskar gör att du säkert hittar något som passar just dig. Vi uppmuntrar dig att utforska vår kollektion av tapeter med djurmotiv, där du inte kommer att sakna dekorationer i alla möjliga färger.

Djurtapeter

Bimagos samling bevisar återigen att tapeter inte är en sak av det förflutna. Trots att de är välkända från familjehem, behöver de inte vara tråkiga eller stereotypa. Djurtapeter erbjuder ett nytt perspektiv på heminredning. Modiga, färgstarka mönster kan bli en del av ditt hem. En djurtapet är ett utmärkt val för att dekorera barnrum, tonårsrum, sovrum, vardagsrum eller till och med kök. Med rätt inredning kan djurtapeten bli en förtjusande del av varje rum. Så ta en titt på våra produkter. 3D-djurtapeter är ett förslag för de som önskar visuellt förstora rummet och bygga dess dekor runt det. I vår butik är djurtapeter bland de mest populära dekorationerna. Här finner du mönster som framställer stolta lejon, fasaner, flamingos eller tranor. På Bimago har vi också orientaliska mönster som kommer att glädja älskare av den Fjärran Österns estetik.

Tapet skog djur

Bland våra tapeter med djur hittar du inte bara klassiska bilder utan även intressanta kompositioner som kombinerar till exempel en industriell miljö med en vy av skogens djurliv. Tapet skog djur tar inspiration från den vilda naturen och dess invånare, och skapar en unik atmosfär i ditt hem som tar dig närmare naturen. Dessa tapeter presenterar en förtrollande värld av skogens djur, från de tysta stigarna där rådjur försiktigt trampar till de dolda gläntorna där rävar leker i skymningen. Du kan välja en gobeläng med ett enda djur eller en hel flock. På grund av sin hornslinga, som liknar grenar, betraktas hjorten i många mytologier som en förmedlare mellan djurvärlden och växtvärlden. Därför anses den vara skogens kung. I den keltiska kulturen symboliserar hjorten maskulinitet och vitalitet samt ansvar, respekt, visdom och mildhet. Tapet med hjort passar bra ihop med trädetaljer, oavsett om det är golvet, stolarna eller ett vackert träd i kruka.

Tapet djur barnrum

Djurtapeter är perfekta för inredningen av ett barnrum. Genom att välja dem gör du ditt barn lyckligt och uppmuntrar en kärlek och känslighet för djur. Färgglada illustrationer av enhörningar, hästar, små hundar, katter eller söta hjortar kan vara en fullträff för att organisera utrymmet för din lilla skatt. Ditt barn kommer att trivas i en färgrik miljö som skapas med hjälp av Bimagos tapet djur barnrum. Tapet med skogsdjur är särskilt intressant för naturälskare som finner sinnesro i gröna miljöer såsom skogar, trädgårdar och parker. Alla våra tapet djur barnrum är enkla att applicera och ta bort. Vi erbjuder dekorationer i både non-woven och självhäftande format. Det breda utbudet av mönster garanterar att du kommer att hitta det perfekta mönstret för att dekorera hela ditt hem.

Tapet djurmönster

Tapeter djurmönster erbjuder ett kreativt och uttrycksfullt alternativ som passar utmärkt för inredning av utrymmen för personer som värdesätter en touch av extravagans. Dessa tapeter är idealiska för excentriska, energifyllda interiörer med djärva inslag. Att införliva djurtapeter i hemmet, speciellt i barnrum eller lekhörnor, kan skapa en förtrollande värld för de yngsta, inspirera deras fantasi och ge rummet en glädjefylld karaktär. Användningsområdena för tapeter med djurmotiv sträcker sig dock långt utöver bostadsinteriörer och passar även perfekt i restauranger, kaféer och andra offentliga miljöer, där de bidrar med en unik och ojämförbar atmosfär. Tapeter djurmönster erbjuder en dekorativ flexibilitet som sträcker sig från moderna till rustika eller eklektiska stilar. De finner sin plats både i minimalistiska utrymmen, där de blir en dynamisk mittpunkt, samt i mer traditionella arrangemang där de tjänar som en uttrycksfull dekor. Således är djurmönstrad tapet en mångsidig och kraftfull lösning som tillför originalitet och karaktär till varje rum.

3D Djurtapeter

3D djurtapeter representerar en innovativ inredningstrend som förnyar vår uppfattning om väggdekorationer. Dessa moderna tapeter skiljer sig ut med sin förmåga att skapa en tredimensionell effekt, vilket ger rummet en känsla av djup och dynamik. De höga estetiska kvaliteterna hos 3D djurtapeter gör dem inte bara till en imponerande dekor utan också till en skapare av atmosfärer som för in en känsla av den realistiska naturen inomhus. Med hjälp av avancerad teknologi och detaljerade illustrationer kan djurtapeter förvandla varje vägg till en levande scen, och ge rummet en distinkt och personlig karaktär. Deras användning över ett brett spektrum av dekorativa stilar, från modern och minimalistisk till avantgarde, visar att 3D djurtapeter är ett mångsidigt val som uppfyller olika estetiska preferenser. De erbjuder inte bara en dekorativ touch utan även en fascinerande visuell upplevelse som transformerar traditionella utrymmen till uttrycksfulla och djupgående miljöer.

Tapet vilda djur

Om rådjuret är skogens kung, så är utan tvekan savannens kung lejonet, med sin solliknande man. Det här majestätiska djuret kommer att imponera på dina gäster och ge ditt hem en känsla av vildmark. Tapet vilda djur, som framställer denna imponerande fauna, introducerar en känsla av äventyr och oexploaterad natur direkt in i ditt boende. Precis som den mystiska tigern som lurar i den gröna djungeln. Med accessoarer med djurmotiv: ränderprickar, ormskinn kan du skapa en komplett inredning i bohemisk stil. Savann djurtapeter i stor storlek kommer att vara lika snygg i köket som i vardagsrummet. Dessa tapeter vilda djur kan förvandla varje rum till en exotisk tillflyktsort, där vilda djur från olika delar av världen blir en del av din dagliga miljö.