inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Textilier för pojkar

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Tonårs textilier är praktiska tillbehör och ett sätt att betona sin egen stil. Vi erbjuder både originella kuddar och gardiner, som kan användas för att intressant arrangera rummet och göra det mer bekvämt, samt ryggsäckar och väskor som passar utmärkt i skolan och under utflykter. Våra tonårs textilier kombinerar intressant design och hög kvalitet, vilket gör dem till en utmärkt present till tonåringar vid högtider eller födelsedagar. Upptäck vilka möjligheter tonårs textilier kan erbjuda!

Gardiner till tonårsrummet

I inredningen av tonårsrummet är funktionalitet lika viktigt som att ge privatliv. Ungdomar satsar ofta också på ovanlig design. Varje tonåring söker något som låter dem sticka ut och därigenom betona sin egen individualitet. En av våra förslag som hjälper dig att inreda ditt tonåringens rum är gardiner till tonårsrummet. Med noggrant utvalda textilier skapar du en unik fönsterarrangemang, gör interiören mer originell och skapar en atmosfär som främjar både avkoppling och studier. Vår kollektion av tonårs gardiner omfattar stilrena och eleganta mönster - som triangelkompositioner eller hexagoner - som passar perfekt in i moderna rum. Du kan välja gråa gardiner till tonårsrummet eller textilier i mer intensiva färger. Rätt valda halvskummande gardiner ger integritet och blockerar effektivt solljus från att tränga in i rummet.


 

Tonårs kuddar

I tonåringens rum bör det inte heller saknas kuddar. På bimago erbjuder vi ett brett utbud av tonårs kuddar där alla kan hitta något för sig själva. Älskare av geometri kan välja triangel- eller hexagonkompositioner i olika färgversioner. Ett alternativ skulle vara mönster inspirerade av naturen, bland vilka det finns både motiv inspirerade av inhemska natur och förslag med en exotisk touch - palmblad eller kaktusar. Kom ihåg att tonårs kuddar kan användas på olika sätt. De kan användas inte bara för att sova och stödja ryggen, utan också som dekoration som framhäver rummets visuella egenskaper. Tonårs kuddar kan vara en bra presentidé till tonåringen för jul eller födelsedag. En sådan gåva kommer säkert att bryta mönstret och positivt överraska tonåringen som kommer att uppskatta både dess praktiska och estetiska dimension.

Modernt ungdomsgardiner

Modernt ungdomsgardiner är en viktig del av tonåringens rum. Med dem kan du skapa en mysig, intim och positiv atmosfär. Gardinerna låter tonåringar framhäva det som är viktigt för dem samtidigt som de kan gömma sig lite från världen. Alla våra moderna ungdomsgardiner kombinerar precision i utförandet med intressant design. Dessutom är de tillverkade av certifierade material som inte orsakar allergiska reaktioner eller hudirritation. Produkterna finns i olika storlekar, vilket gör det enklare att anpassa dem till det specifika rummet. Det är värt att matcha gardinerna för tonåringar med andra inredningselement, som till exempel dekorativa kuddar. Du kan också välja gardiner och kuddar i bohemisk stil eller textilier som passar en glamorös inredning. Samtidigt kan textilierna skapa intressanta kontraster i rummet. Det är upp till dig hur du utnyttjar gardinerna i tonåringens rum från Bimago!

Ungdomsgardiner för pojkar

Tonårspojkar lägger stor vikt vid detaljer. I allmänhet attraheras de inte av barnsliga mönster eller subtila motiv. När du inreder en pojkes rum är det därför bra att satsa på funktionella, universella och praktiska lösningar. De tillgängliga ungdomsgardinerna för pojkrum från Bimago uppfyller alla dessa kriterier. Deras tidlösa karaktär gör att de kan användas framgångsrikt i olika inredningar. Våra ungdomsgardiner, som är tillverkade med omsorg om varje detalj, bör falla i smaken hos både tonåringar och deras föräldrar. Ta en titt på vår kollektion av ungdomsgardiner och andra textilier och upptäck nya möjligheter när det gäller inredning!