inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
upp till -35% på canvastavlor och fototapeter. Erbjudandet gäller till 2022.12.08 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Rumsavdelare tvåsidig

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 31
 5. 59
Dubbelsidiga rumsavdelare är en oumbärlig möbel när du vill separera ett funktionellt utrymme i ett rum med litet utrymme! Dubbelsidiga rumsavdelare är också en attraktiv och elegant del av layouten. När du väljer en dekorativ rumsavdelare bör du först tänka på hur stor den är och hur den passar in i inredningen. Dubbelsidiga rumsavdelare är bäst, och det breda utbudet av mönster som finns i bimagos kollektion gör att du kan hitta något som passar perfekt för din inredning.

Dubbelsidiga rumsavdelare

I vår katalog hittar du rumsavdelare i olika storlekar. Om du tycker att ensidiga rumsavdelare är för små och tresidiga rumsavdelare är för stora kan du hitta något mittemellan hos oss. Dubbelsidiga rumsavdelare är inte för små, men de kommer inte att störa ditt hem eller de utrymmen där du vill placera dem.

Visa mer Visa mindre

Dubbelsidiga rumsavdelare

Med dubbelsidiga rumsavdelare kan du dela upp ditt utrymme snabbt och enkelt. Förutom att vara ett skiljeelement fungerar de också som dekoration. Dubbelsidiga skiljeväggar är perfekta för kontor, hem, skönhetssalonger och restauranger. Skapa ett unikt utseende och stimulera dina och dina kunders tankar med de fantastiska teman och mönster som finns på vår webbplats. Missa inte de fantastiska erbjudandena från Bimago, besök kategorin för rumsavdelare och välj rätt produkt för dig.