inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Rumsavdelare -25% rabatt Erbjudandet gäller till 2024.05.23

Rumsavdelare tvåsidig

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 34
 5. 65
Dubbelsidiga rumsavdelare är en oumbärlig möbel när du vill separera ett funktionellt utrymme i ett rum med litet utrymme! Dubbelsidiga rumsavdelare är också en attraktiv och elegant del av layouten. När du väljer en dekorativ rumsavdelare bör du först tänka på hur stor den är och hur den passar in i inredningen. Dubbelsidiga rumsavdelare är bäst, och det breda utbudet av mönster som finns i bimagos kollektion gör att du kan hitta något som passar perfekt för din inredning.

Dubbelsidiga rumsavdelare

I vår katalog hittar du rumsavdelare i olika storlekar. Om du tycker att ensidiga rumsavdelare är för små och tresidiga rumsavdelare är för stora kan du hitta något mittemellan hos oss. Dubbelsidiga rumsavdelare är inte för små, men de kommer inte att störa ditt hem eller de utrymmen där du vill placera dem.


 

Dubbelsidiga rumsavdelare

Med dubbelsidiga rumsavdelare kan du dela upp ditt utrymme snabbt och enkelt. Förutom att vara ett skiljeelement fungerar de också som dekoration. Dubbelsidiga skiljeväggar är perfekta för kontor, hem, skönhetssalonger och restauranger. Skapa ett unikt utseende och stimulera dina och dina kunders tankar med de fantastiska teman och mönster som finns på vår webbplats. Missa inte de fantastiska erbjudandena från Bimago, besök kategorin för rumsavdelare och välj rätt produkt för dig.

Stora funktionella möjligheter med dubbelsidiga rumsavdelare

Dubbelsidiga rumsavdelare kombinerar ett estetiskt och funktionellt utseende. Dessa unika dekorationer lämpar sig för hus och lägenheter samt kommersiella lokaler av olika slag. Tvåsidiga rumsavdelare kan ha en rent dekorativ funktion eller bli en fantastisk lösning för att dela in ett rum i zoner. En dubbelsidig rumsavdelare är därför idealisk för områden där det är viktigt att garantera kundernas integritet, t.ex. wellnesscenter, butiker, klädaffärer eller restauranger. Tvåsidiga rumsavdelare är också användbara i öppna kontorslandskap. Om du vill skapa en bekväm arbetsmiljö för dina anställda är det värt att berika ditt arbetsrum med dubbelsidiga rumsavdelare med trendig design. Att hitta rätt motiv är inget problem. Med ett stort urval av den här typen av dekoration i bimagos sortiment är det lätt att anpassa rumsavdelareen till dina individuella behov och din inredning. Våra dubbelsidiga rumsavdelare passar in i vilken inredningsstil som helst!

Dubbelsidiga rumsavdelare för garderober

Dubbelsidiga rumsavdelare är mycket användbara i alla situationer som kräver intimitet. Det är därför inte förvånande att en sådan möbel är idealisk för att förstärka garderoben. För att en dubbelsidig rumsavdelare ska fungera perfekt är det viktigt att inte bara ta hänsyn till dimensionerna utan också till det dekorativa motivet. I en naturinspirerad inredning passar tvåsidiga rumsavdelare av trä bra in, eftersom de skapar en mycket mysig atmosfär. Den här typen av dekoration harmonierar utmärkt med trämöblerna i garderoben. I eleganta och klassiska inredningar kan du välja dubbelsidiga rumsavdelare i enfärgade färger eller med ett fint, minimalistiskt motiv. I vårt sortiment har vi även dubbelsidiga rumsavdelare som imiterar naturmaterial som betong eller sten, som passar perfekt till loft- och industristilar. Låt dig förtrollas av de dubbelsidiga bimago-rumsavdelarenas skönhet och praktiska egenskaper!