inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Måla efter nummer ängelar

Filter

Filter

Färg

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Måla och böner. Dessa enkla ord förmedlar innebörden av denna typ av konst. På bimago försöker vi erbjuda motiv med olika stilar och teman, och i vår kollektion finns även motiv som är inspirerade av andlighet. Njut av frid, kärlek och harmoni i själen. Fördjupa din andlighet genom att ägna dig åt skapandet. Det arbete du utför kommer att vara en påminnelse om din inre resa! Att måla efter nummer med Angels som en aktivitet förbättrar koncentrationen, lugnar och utvecklar motoriken.

Set med religiösa måla efter nummer tavlor att måla

Älskar du religiösa motiv och vill ha något speciellt till din inredning? På Bimago hittar du en uppsättning religiösa tavlor med måla efter nummer. Förutom att ha en målning kan du också ha en ny hobby. Genom att måla kan du bestämma färger och kompositioner och skapa din egen tavla som du kan anpassa till din heminredning. I vår kollektion hittar du ett brett utbud av målningar med religiösa motiv, liksom reproduktioner av kända målningar, och när du beställer en av våra målningar för att måla, får du alla nödvändiga verktyg för att arbeta. Du behöver inte köpa något annat material för att måla.

Visa mer Visa mindre

Måla efter nummer med änglamotiv - presenter för varje tillfälle

Måla efter nummer med änglamotiv är en perfekt dekoration för barnens sovrum, vardagsrummet eller sovrummet. De vackra motiven av änglar passar perfekt i ett klassiskt, glamoröst eller shabby chic hem. Förutom att ha en fantastisk dekoration kan du ha en ny hobby och koppla av genom att måla. Med våra tavlor kan du utveckla din precision, din koncentration och stimulera dina sinnen. Med våra produkter kan du dekorera din inredning på ett innovativt och ekonomiskt sätt. Anpassa ditt hem med tavlor från Bimago! Änglamålningar är perfekta gåvor för alla tillfällen, särskilt vid dop och födslar. Dina nära och kära kommer att bli förvånade över denna personliga och intima gåva. Missa inte Bimagos fantastiska erbjudanden. Besök vår webbplats och välj det motiv du vill ha.