inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapeter Hobby

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Robots in Space
från
535,32 kr
Tapet Japandi style
från
535,32 kr
Tapet Full of shapes
från
535,32 kr
Tapet Warm Waves
från
535,32 kr
Tapet Detail Wave
från
535,32 kr
Tapet Orient Wheels
från
535,32 kr
Tapet Shattered Grey
från
535,32 kr
Tapet Coastal Pattern
från
535,32 kr
Tapet Grey Discs
från
535,32 kr
Tapet Wavy Panels
från
535,32 kr
Tapet Geometric Weave
från
535,32 kr
Tapet Gypsum Waves
från
535,32 kr
Tapet Raw Elegance
från
535,32 kr
Tapet Spring Geometry
från
535,32 kr
Tapet Four Leaves
från
535,32 kr
Tapet Mini Triangles
från
535,32 kr
Tapet Serpentines
från
535,32 kr
Tapet Triangles Rain
från
535,32 kr
Tapet Round Stamps
från
535,32 kr
Tapet Keyboard
från
535,32 kr
Tapet White Rings
från
535,32 kr
Tapet Beige Rings
från
535,32 kr
Tapet Pixels (Green)
från
535,32 kr
Tapet Blinds
från
535,32 kr
  1. 1
  2. 2
Vi har alla en passion som vi ägnar oss åt på vår fritid! Varför inte betona dina hobbies med extraordinär inredning som hobbytapeter? På bimago har vi förberett en kollektion hobbytapeter, med vilka du enkelt kan ge din inredning en individuell karaktär. De som älskar lagsporter kan välja tapeter med fotbollsmotiv, medan hästentusiaster kommer att bli överväldigade av väggdekorationer med hästar. Upptäck alla våra motiv!

Hobbies

Var och en av oss har sina egna passioner, som kan vara sport men också att läsa böcker, spela ett instrument, titta på fotbollsmatcher eller till och med djur, kort sagt skulle listan vara mycket lång, vi föreslår hobbytapeter som på ett tydligt och enkelt sätt visar vad du gillar. Hobbytapeter har mycket speciella delar, eftersom vi förutom mycket tydliga motiv som visar vad din passion är också föreslår mycket stiliserade och geometriska mönster som på ett mindre intuitivt men mer effektfullt sätt berättar vad du älskar att göra. Självklart ser hobbydesigntapeter, liksom alla tapeter vi föreslår, bra ut i alla rum, men om du har ett hobbyrum rekommenderar vi att du sätter tapeterna i just detta rum. Det kan låta trivialt, men det är det inte.


Designtapeter för passioner

Efter så många timmars arbete, tid med barnen, shopping och andra hushållssysslor är det alltid trevligt att ta lite tid för sig själv. Vi respekterar denna tid och det är också därför vi har skapat en tapet för passioner som på ett enkelt men effektfullt sätt visar vad du älskar att göra och hur du älskar att spendera din fritid. Hobbytapeter är mycket lätta att applicera, du behöver inte ringa tekniker eller vänner, vem som helst kan placera och få hobbydesigntapeter att sticka ut. Dessutom är de produkter som du hittar på hobbytapeterna i full HD, så du kan få fram även de minsta detaljerna i bilden. Hobbytapeter är väldigt färgglada och roliga, du kan sätta upp dem i vilket rum som helst, dina barn kommer också att gilla dem och de kommer att vara stolta över att kunna visa sina små vänner vilken sport de gillar att spela eller vad de gillar att göra på sin fritid.