inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Boho tapeter

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Lunar Road
från
535,32 kr
Tapet Dense Structure
från
535,32 kr
Tapet Braided Theme
från
535,32 kr
Tapet Braided Faces
från
535,32 kr
Tapet Simple Elegance
från
535,32 kr
Tapet Shiny Nature
från
535,32 kr
Tapet Forest Dance
från
535,32 kr
Tapet Sorted Nature
från
535,32 kr
Tapet Ivy Shoots
från
535,32 kr
Tapet Japandi style
från
535,32 kr
Tapet Full of shapes
från
535,32 kr
Tapet Wild Banana
från
535,32 kr
Tapet May Birds
från
535,32 kr
Tapet Moroccan Set
från
535,32 kr
Tapet Exotic Pattern
från
535,32 kr
Tapet Mint Melody
från
535,32 kr
Tapet Subtle Poppy
från
535,32 kr
Tapet Silvery May
från
535,32 kr
Tapet Roman Plants
från
535,32 kr
Tapet Coral Palms
från
535,32 kr
Tapet Plant Tangle
från
535,32 kr
Tapet Plant Sepia
från
535,32 kr
Tapet Concrete Smell
från
535,32 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Boho-stilen är den främsta trenden inom inredningsdesign. Därför kunde Boho tapetkollektion inte saknas hos bimago. Sensuella drömfångare, anmärkningsvärda mönster och referenser till naturen - du kan förvänta dig allt detta här. Boho väggtapeter kommer att diversifiera fashionabla interiörer och ge dem karaktär. Perfekt för dem som letar efter spännande inredningsidéer. Var kommer bohemiska tapeter att fungera? Teman som drömfångare eller lätta fjädrar passar fint i sovrummet. Å andra sidan kommer växtmotiv att se bra ut i vardagsrummet.

Bohotapeter

I bimago kollektionen kunde vi inte missa en boho tapet. Tack vare den kan du snabbt förändra din inredning och göra den mysigare och snyggare på samma gång. Var inte rädd för att den här typen av mönster är för djärva. Förslag som boho tapetblommor är så subtila att du utan större problem kan kombinera dem med resten av rumsutrustningen. Tapeter i boho-stil är ett bra val för varje hörn av huset. De skapar en helt annan atmosfär i vardagsrummet, arbetsrummet, sovrummet, barn- eller tonårsrummet. Satsa på kreativitet och okonventionella lösningar. Vår tapet i boho-stil kommer att framhäva din konstnärliga känsla.


 

Tapeter i boho-stil

Vet du vad som kännetecknar bohotapeter? Du känner igen dem främst på de intressanta färgerna, som ibland kombineras på ett mycket originellt sätt. Denna stil är förknippad med extravagans och kontraster. Kom dock ihåg att en väl vald boho-tapet inte behöver vara för flashig. I vårt utbud hittar du inte bara djärva, utan även mer dämpade mönster. Oavsett om du drömmer om en boho-bladstapet eller något mer karakteristiskt kommer du säkert att hitta det bland våra förslag. I kollektionen bimago boho tapeter kan du skapa ett sammanhängande arrangemang som motsvarar dina önskemål. De kan dekorera endast en vägg i rummet, till exempel bakom loungemöblerna, eller ett mycket större område. Det är upp till dig hur du använder bohotapeterna. Kombinera dem med liknande accessoarer och du är säker på att få en fantastisk effekt. Använd dekorativa kuddar, filtar, lampor och andra föremål och var kreativ. Tapeterna boho grönt och alla andra som du hittar i sortimentet gör att du kan undvika monotoni. Genom att förgylla inredningen kan du också förstora rummet optiskt och göra det varmare. Tveka därför inte, boho tapeter kommer utan tvekan att förvandla ditt hem.