inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tredje postern gratis Erbjudandet gäller till 2024.05.23

Färgglada posters - Väggkonstmotiv på Bimago

Filter

Filter

Färg

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
Det sägs att akvarellmålning är den svåraste av alla tekniker. Tack vare de mjuka, transparenta färgerna finns det inget utrymme för misstag och effekten gör de färgade posters från bimago till de vackraste! Färgade posters är inte alltid perfekta, men de har alltid en själ. Akvarellposters är en konstform vars skönhet ligger i bristen på perfektion, den känsliga färgförvirringen och de behagliga ojämnheterna. En färgplakat är en perfekt och uppfriskande höjdpunkt i nästan alla inredningsstilar, den är extremt mångsidig och tvingar sig inte på mottagaren.

Färgglada motiv

Ljus upp atmosfären i ditt rum med ett brett utbud av färger i alla tänkbara nyanser! Bimagos kollektion av färgstarka motiv kommer att ge liv åt ditt sovrum, kök eller vardagsrum. De många olika toner och nyanser, liksom otaliga designmönster, erbjuder oändlig inspiration till att försköna din interiör. Titta bara på våra SoHo-motiv i en unik individualistisk stil och på de levande industriella delarna. Deras innovativa design kommer att ge ditt rum en liten extra touch. Tack vare våra färgstarka motiv värms skandinavisk interiör upp medan rum i provensalsk stil får en solig känsla. När det gäller boho-rum kommer Bimagos delar att betona deras skönhet och unikhet. Sanningen är att färgglad konst matchar interiörer i bokstavligen alla stilar.

Läs mer Läs mindre

Färgglada inramade tavlor

Håll i dig eftersom det kommer en kollektion med färgstarka motiv! Deras yttersta mål är att förtrolla dig med sina ljusa bilder och snygga ramar. Våra motiv kommer att ge liv åt dina vita och gråa väggar. Glöm inte en elegant posterram som kommer att vara den sista touchen av dina noggrant designade interiörer. Sådana välramade färgstarka motiv är perfekta för rymliga hus, mysiga lägenheter, upplysta kontor samt snygga barer, restauranger och skolor. Bimagos motiv designades för att ge en mycket individualistisk funktion till det interiör de ska försköna. Ett brett utbud av färgglada posters och snygga ramar gör det möjligt för dig att välja det perfekta tillbehöret för ditt hem.

Posters - med fokus på billiga väggdekorer

Ditt hem är inte bara ett tak över huvudet, det är en plats dedikerad till gemytlighet som alltid står redo att välkomna oss och våra gäster. Har du blivit en husägare eller har du en hyresrätt? Kanske saknar du några fler detaljer för få känslan av det är just "din", men samtidigt vill du inte spendera hela din budget? Lyckligtvis finns det lösningar för att anpassa din heminredning till låg kostnad. Genom att pryda väggarna med posters kommer du att omvandla utseendet på hela din atmosfär och lyfta fram din personlighet. Alla posters som finns tillgängliga i vår butik är mycket lätta att hänga upp eftersom det finns en krok på baksidan av varje ram. Om du inte vill borra i väggarna är det inga problem - välj då inramade posters och placera dem på en hyllplan kanske med olika storlekar och ramar. Om du vill få en ännu mer unik effekt, lägg till familjefoton som ger dina posters ett sentimentalt värde. Oavsett dina behov erbjuder våra posters många dekorativa möjligheter och är en fantastisk billig heminredningsdetalj för att ge ditt hem en personlig touch.

Färgglad poster

Väggdekorer är ett sätt att uttrycka dina estetiska känslor och natur. Att hitta en plats i ett rum som som behöver konstnärlig kärlek är lät som en plätt eftersom alla interiörer ser bättre ut när de är elegant inredda! Färgglada posters och väggdekorer berikar den sofistikerade designen och enkla mönster i ditt interiör. Kombinationen av ljusa motiv, färgglada penseldrag och geometriska figurer på väggen passar perfekt ihop med resten av dina tillbehör. Bimagos dekorationer kommer att lyfta atmosfären i modern interiör. De vanliga bilderna och vanliga skulpturerna som vi ofta ser i minimalistiska kontor har ingen chans mot våra färgglada väggdekorer.