inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Måla efter nummer nybörjare

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Måla med siffror Boy
från
406,26 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Letar du efter ett intressant sätt att spendera din fritid? Älskar du manuell verksamhet och känner konstnärssjälen i dig? Ta en titt på vårt enkla måla efter nummer. Att måla efter nummer är ett stort nöje, tack vare vilket du kan utveckla dina färdigheter i att måla och rita. Måla efter nummer är också en bra idé för de yngsta, som kan upptäcka sina talanger på detta sätt. Att måla efter nummer är därför ett utmärkt sätt att tillbringa fritiden kreativt och en början på ditt riktiga äventyr med konsten.

Enkla målningar på duk

Är du nybörjare, men vill ändå inte ge upp din konstnärliga passion? Tack vare Bimagos enkla målningar på duk kan du enkelt och billigt ägna dig åt din passion och hobby hemifrån. Naturligtvis har dukar av detta slag större punkter och siffror för att underlätta arbetet. På vår webbplats hittar du olika produkter och bilder att måla. Tack vare våra produkter kan du också upptäcka en ny passion. Du kan slappna av och hitta ett alternativt engagemang för dina dagar.

Visa mer Visa mindre

Måla efter nummer för nybörjare, vuxna och barn

Hos Bimago hittar du måla efter nummer med motiv för nybörjare och barn. Stora motiv av djur eller fantastiska figurer är perfekta för barn. För vuxna finns det landskap, figurer från kända målningar och mycket mer. När du beställer en av våra produkter får du allt du behöver för att måla. Du behöver inte spendera pengar på konstnärsmaterial. Tack vare våra tavlor kan du utveckla din passion, ditt tålamod, din koordination, din precision och stimulera ditt sinne och dina sinnen. Förutom att träna ditt sinne genom att måla kan du dekorera ditt hem med målningarna och skapa ett innovativt utseende, på så sätt får du en personlig dekoration som du själv har gjort. Om du letar efter en originell och annorlunda gåvoidé är våra måla efter nummer tavlor perfekta för dig. Dina nära och kära kommer att glädjas över en annorlunda och personlig gåva. Vad väntar du på? Besök vår webshop och välj ditt motiv.