inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Textilier löv

Filter

Filter

Typ

  • filters.facets.more.product_type

    filters.facets.less.product_type

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 7
Textilier med löv är trevliga och praktiska tillbehör som kommer att föra dig närmare naturen! Vår kollektion inkluderar gardiner, kuddar och dukar med lövmotiv i olika färgvarianter, vilket ger dig möjlighet att snabbt förvandla ditt inre och ge en fräsch känsla till ditt hem. Vi erbjuder både lövmotiv som du ser i vardagen och textilier med mönster inspirerade av mer exotisk vegetation, vilket skapar en känsla av en tropisk djungel i dina interiörer. Ta en titt på våra förslag och njut av en mysig inredning!

Bladblad

Vill du känna dig närmare naturen utan att lämna ditt hem? Bor du i en storstad och saknar den idylliska skogsfaunan? Skapa en unik fönsterdekoration med bladgardiner! Denna typ av textilier kommer att göra ditt rum visuellt intressantare och främja lugn och ro. På bimago hittar du gardiner med olika varianter av bladmotiv, både mer realistiska och något abstrakta. Vi föreslår gröna bladgardiner som kommer att ge liv åt rummet, samt guldiga bladgardiner som kommer att ge en elegant touch. Bland våra produkter finns också motiv inspirerade av exotisk natur. Dessa mönster är för närvarande mycket populära och återfinns inte bara på textilier, utan också på väggdekorationer. Med bladgardiner med motiv av tropisk flora kan du enkelt ge liv åt minimalistiska arrangemang utan att behöva genomföra komplicerade och tidskrävande förändringar. Bladgardiner kan vara ett utmärkt sätt att dekorera stora fönster mot trädgård eller terrass. Alla våra bladgardiner, liksom andra textilier vi erbjuder, är mycket hållbara och garanterar långvarig användning!


Bladkuddar

Älskare av blad kan också välja kuddar med detta motiv. Bland våra produkter hittar alla något för sig själva: vi erbjuder bland annat subtila grenar mot en vit bakgrund och eleganta kompositioner med monsterablad i nyanser av svart och guld. Oavsett vilket mönster du väljer kommer du säkerligen skapa en atmosfär som främjar avkoppling och vila i ditt rum. Bladkuddar fungerar inte bara bra i sovrummet, utan även i vardagsrummet, matsalen och barnrummet. Du kan använda dem i olika arrangemang. Bladkuddar passar särskilt bra i rum inredda i minimalistisk, rustik eller boho-stil. Kuddar med monsterablad eller ormbunksblad kommer att harmonisera vackert med möbler i trä med naturlig struktur. Det är upp till dig hur du använder dem!

Bladduk

Gillar du hösten och drömmer om att skapa dess atmosfär inomhus? Satsa på en bladduk från vår kollektion! Vi erbjuder högkvalitativa textilier med unika mönster. Motiven på våra dukar är mycket varierande: du kan välja intensivt gröna philodendronblad eller en minimalistisk, realistisk design i guld. Oavsett vilket fall kommer du bli positivt överraskad av resultatet! En bladduk kommer definitivt att dra uppmärksamheten till sig och förbättra tiden som spenderas tillsammans med gäster under måltider och samtal. Våra dukar finns i olika storlekar, så du kan enkelt hitta den dimension som passar bäst för dina behov.

Löpare med löv

Praktiska och estetiska tillbehör inspirerade av löv kan också vara löpare. I vår kollektion hittar du produkter med varierande mönster och färger. Kom ihåg att löpare kan användas på olika sätt. De fungerar inte bara bra i köket, vardagsrummet eller matsalen, utan kan också bli en dekoration på terrassen. Med en unik motiv kommer du att överraska och glädja både familjemedlemmar och gäster. En löpare med lövmotiv kommer att ge liv åt varje arrangemang och ge det en mer naturlig karaktär. Den här typen av textilier kan framgångsrikt användas både i klassiska och moderna inredningar. Våra löpare med lövmotiv, liksom andra erbjudna produkter, är tillverkade med största omsorg. Dessutom är de bekväma och lätta att sköta. Vi välkomnar dig att bekanta dig med våra löpare och andra textilier, som kommer att öppna upp nya möjligheter för inredning!