inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Maskrosblommor som tapet

Filter

Filter

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Shy gestures
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Natural Lightness
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Painted with thoughts
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Gingko in the fog
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Delicate Roses
från
222,57 kr
370,98 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 8
 5. 14
Klä upp dina väggar med unik charm och förvandla ditt hem till en oas av avkoppling med fototapeter med blomstertema. Subtila maskrosor, eleganta magnolior eller förtrollande liljor passar alla stilar - de ger liv åt klassiska arrangemang, bryter upp grova industriella inredningar och framhäver finessen i shabby chic-inredningar. I vår kollektion hittar du både vackra ängsmotiv och storslagna blomknoppar som ger en frisk fläkt till ditt hem när som helst på året.

Modern maskros som tapet

Dess delikata vita frön gör dig på gott humör, för att inte tala om det faktum att de ger ifrån sig när du blåser i dem... Vi talar uppenbarligen om maskrosor. Tyvärr blommar den och förvandlas till en mjuk boll bara under några månader av året. Vill du kunna njuta av den under hela säsongen? Med våra tapeter med maskrosor kan inget vara enklare! Maskros är en växt som väcker barndomsminnen. Minns du hur du plockade den från kronbladen, blåste på fröna, smutsade händerna med saften från stjälken och kände dig ung igen. En del människor tror att maskrosor ger lycka och att det aldrig finns tillräckligt med dem. Gläd dig genom att hänga upp en tapet med maskrosblommor i ditt hem.

Visa mer Visa mindre

Maskros tapeter för en klassisk, modern och vintage inredning

Vi erbjuder tapeter med maskrosor i många färgvarianter så att du enkelt kan välja rätt tapet för din inredning. Liksom många andra mönster från naturen passar maskrosen utmärkt i alla stilar: klassisk, modern eller vintage. Dess skönhet kommer att förstärkas av trä, bambu, glas och levande växter. Maskrostapeter ger dig möjlighet att beundra detaljerna i denna ovanliga och glada blomma. På grund av sitt mjuka utseende är maskrosen perfekt för ett tonårsrum eller för sovrummet. Den kan också användas för att dekorera en frisörsalong eller ett spa. Vi erbjuder tapeter med ett fångat ögonblick där vinden blåser maskrosfröna, liksom en daggig maskros, maskrosor i en modern bakgrund och många, många fler. Se efter själv!