inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Rumsavdelare -35% rabatt Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Rumsavdelare New York stil

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Rumsavdelare In the Sunny Garden II [Room Dividers]
från
1 423,89 kr
2 190,69 kr
-35%
Rumsavdelare Fleeting Hues II [Room Dividers]
från
1 423,89 kr
2 190,69 kr
-35%
  1. 1
  2. 2
  3. 3
New York-rumsavdelarena är effektiva och praktiska tillbehör, perfekta för en modern inredning! Med rumsavdelare kan du dela upp ditt utrymme utan att behöva bygga upp skiljeväggar eller genomföra renoveringar. New York-rumsavdelaren kan användas i både bostäder och kommersiella lokaler. Rumsavdelarena i New York-stil, liksom de andra rumsavdelarena i bimagokollektionen, består av tre eller fem delar som är fästade på strukturen med metallgångjärn.

New York vikbar rumsavdelare

Rumsavdelare är en mycket modern möbel på sistone, mönstren och motiven är många och det är ofta komplicerat att bestämma sig. Med våra New York-rumsavdelare är du på den säkra sidan eftersom dessa rumsavdelare passar perfekt till alla stilar, men särskilt till moderna stilar. New York-rumsavdelare är mycket mångsidiga och tro inte att de bara är möbler för hemmet, du kan också använda dem på ett kontor eller i en offentlig inrättning, de ger färg och uttrycker allas personlighet fullt ut. Dessa inredningsdetaljer är verkligen mångsidiga och du kan använda dem på många olika sätt, bland annat för att dela upp utrymmen eller arbetsstationer på en arbetsplats, newyorchesi rumsavdelare delar upp sovutrymmet från vardagsrummet och arbetsstationer eller arbetsutrymmen i ett stort företag eller till och med på ett kontor.


New York-rumsavdelare för alla rum

Det är mycket viktigt att även familjemedlemmarna har ett privatliv i sitt eget hem, vilket är anledningen till att det finns New Yorker-rumsavdelare. Ofta måste barnen sova tillsammans i samma sovrum, men kanske har de vuxit upp och vill ha lite avskildhet även i sitt eget sovrum. Det är därför New York-rumsavdelaren är lösningen du har letat efter. Placera den bara på den plats du föredrar så delar den rummet i två delar så att dina barn kan njuta av sin avskildhet. New Yorks vikbara rumsavdelare har också bekväma fötter så att du inte river golvet när du flyttar dem, de är också mycket lätta att flytta och du kan välja om du vill köpa rumsavdelare med 3 eller 5 paneler, beroende på rummets storlek.