inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapeter för barn

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Rainbow Dream
från
386,91 kr
Tapet My Little Zoo
från
386,91 kr
Tapet Bunny Idyll
från
386,91 kr
Tapet Animal Racing
från
386,91 kr
Tapet Bunny on a Walk
från
386,91 kr
Tapet Dinosaur City
från
386,91 kr
Tapet Friend Bear
från
386,91 kr
Tapet Colorful Rain
från
386,91 kr
Tapet Fairytale Sky
från
386,91 kr
Tapet Orange Bloom
från
386,91 kr
Tapet Lunar Road
från
386,91 kr
Tapet Braided Faces
från
386,91 kr
Tapet Gold Stars
från
386,91 kr
Tapet Girly Stripes
från
386,91 kr
Tapet Good Night
från
386,91 kr
Tapet Colorful Summer
från
386,91 kr
Tapet Rainbow Mane
från
386,91 kr
Tapet Dancing Horses
från
386,91 kr
Tapet Mint Wave
från
386,91 kr
Tapet Colored Sound
från
386,91 kr
Tapet Japandi style
från
386,91 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Att organisera ett rum för ett barn är ingen lätt uppgift. Vi måste skapa en plats där barnet kan lära sig, leka och vila, som stöder hans utveckling, stimulerar hans fantasi och lugnar samtidigt. Lyckligtvis hittar du, i bimagokollektionen, många vackra tapeter för barnrum som uppfyller dessa krav. Barntapeter skapar ett fantasifullt rum för ditt barn tack vare teman av dina favoritfigurer från sagor, djur och leksaker!

Barntapeter - färgrikt designelement som framkallar positiva känslor

Tapeter till barnrummet är ett viktigt inredningselement eftersom det kan påverka barnets utveckling, kreativitet och välmående. Väggdekorerna borde alltså framkalla positiva känslor som fantasi, glädje och sorglöshet. Ett barnrum är nämligen en oas där barnet borde känna sig tryggt, angenämt och ha det mysigt. Bimagos sortiment täcker barntapeter i olika mönster, bl.a. djur, billar och hjärtor som kommer att skapa en ombonad miljö i rummet. Härliga motiv kommer också att ge lite karaktär till barnets rum och pigga upp det med glada kulörer. Tapeterna är i full HD-kvalitet vilket garanterar livfulla detaljer och uttrycksfulla kontraster. Rullarna säljs i fast bredd och längd – 50 x 1000 cm. Välj en av våra non woven tapeter och njut av deras unika egenskaper i barnsrum. De sätts lätt upp och kan korrigeras innan klistret torkat.

Läs mer Dölj beskrivning

Tapet till barnrum – matcha mönstret till barnets personlighet

Fondtapeter i barnrummet bör anpassas till åldern och personligheten av den lilla invånaren. När du väljer färgen på tapeter kom ihåg att barnet, oavsett kön, gillar starka färger och kontrasterande kombinationer. Glöm alltså inte att färger och känslor samspelar! I Bimagos online-galleri hittar du en mängd intressanta färg sammanställningar som kommer att skapa en harmonisk miljö i barnsrum, t.ex. vit med blå, gul med svart samt grå med rosa. Du kommer att också stå inför valet av motiv, bland vilka finns söta giraffer och elefanter, färgrika katter och enhörningar samt charmiga hjärtor. På det visset kommer du att förflytta barnet i en fantasifull värld! Räckna ut storleken på barnets rum och anpassa antalet av rullar till det. Vi rekommenderar däremot att köpa 1-2 rullar extra. Ta alltså hänsyn till barnets karaktär och inred dess rum på ett unikt sätt! Surfa rund med barnet och förverkliga dess drömmar om den härligaste väggdekorationen till sitt rum.