inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Ryggsäck

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Ryggsäckar från bimago är en riktig nyhet i vår textilkategori. Lätta och bekväma ryggsäckar överraskar med en kombination av klassisk design med originella och extraordinära motiv - inspirerade av botaniska, djuriska och geometriska motiv! De många olika motiven och färgerna gör ryggsäcken med snörning till ett perfekt komplement till alla stilar, oavsett om du ska till jobbet, shoppa eller på en kort resa. Tack vare det stora utbudet av motiv kommer dragkedjeväskor även att tilltala barn och tonåringar: de är också en bra presentidé!

Ryggsäck

En accessoar som aldrig får saknas i en persons garderob är definitivt en ryggsäck, vilket är anledningen till att vi har bestämt oss för att ägna en samling ryggsäckar åt den, men vår är väldigt speciell eftersom vi kan kalla den för en ryggsäck med väska. Den är mycket bekväm eftersom handtagen är gjorda av rep, vilket gör den lättare och bekvämare, och kollektionen är avsedd för både kvinnor och män, så du hittar ryggsäckar för kvinnor med blommiga tryck, som är eleganta men samtidigt roliga, men också ryggsäckar för män med mer moderna tryck eller mer geometriska tryck, som är betydligt mer udda men lika roliga. Vår ryggsäck har inte bara så många olika mönster, utan också så många färger att alla säkert kommer att kunna hitta den perfekta färgen.


 

Ryggsäckar för kvinnor och män

Vår ryggsäck, som vi vill påminna dig om, är inte bara en enkel ryggsäck som du hittar överallt, utan är också en vacker väska, mycket bekväm och kan användas vid många tillfällen: från gymmet till en kväll med vänner, från stranden till en natt på diskoteket, från shopping till en trevlig middag, kort sagt, det är inte en ryggsäck som bara används vid sport eller mindre formella evenemang. Kvinnoryggsäcken är också mycket rymlig, gjord speciellt för kvinnor som gillar att bära med sig en massa saker och som inte får plats i små kopplingar, men i vår ryggsäck för kvinnor får allting plats! Ryggsäcksväskan är ett riktigt måste för sommarsäsongen men också för den kommande vintersäsongen. Den är mycket vacker och bekväm och är en accessoar som kan användas och återanvändas vid alla tillfällen, det finns inga gränser. Välj bara din favoritfärg eller ditt favoritmönster så får du med dig en accessoar hem som får alla att bli glada, var beredd på frågor som wow, var fick du tag på den?