inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på posters Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Posters japanska

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
Japan är förtrollande, fascinerande och... fängslande. Exceptionella färger, extraordinär arkitektur och unikt mode har fascinerat och fått nästan hela världen att bli förälskad i den! Nu kan du känna den unika atmosfären från landet med den uppstigande solen i din inredning. De japanska posters i vår kollektion ger dig möjlighet att uppleva en unik resa utan att lämna hemmet! De japanska posters innehåller växter, djur, Yin- och Yang-motiv samt den mystiska bilden av en geisha ... Välj ditt japanska favoritmotiv!

Japanska konstposters

Ta med dig en doft av Orienten direkt från körsbärsblommornas land in i din inredning. Japanska posters kan vara vackra dekorationer fulla av friskhet och magi. Japansk konst betraktas av de flesta som exotisk och väljs därför ofta för sin originalitet. De motiv som ofta används i japansk konst är blommor, träd, porträtt av geishor eller ett typiskt arkitektoniskt element som kallas jinja (en shintoistisk helgedom på japanska). Bland dessa kan du också hitta Hokusai wave-postern som är inspirerad av en trägravyr av Hokusai, en av de mest kända japanska konstnärerna. När vi tänker på japansk stil kan vi inte glömma de japanska anime-posters som har en unik stil. Om du är fascinerad av japansk kultur måste du dekorera ditt hem med dessa otroliga prydnadsföremål!


 

Japanska anime-posters

Var är det bäst att placera japanska posters? Svaret är överallt, eftersom det är en universell dekoration som passar till alla typer av inredning. Den orientaliska karaktären hos japanska postertryck ger liv åt skandinavisk eller rustik design. De hållbara färgerna och den lugna kompositionen är i linje med denna stil. Å andra sidan mjukar den japanska konstplakaten upp det uttrycksfulla utseendet på interiörer i orientalisk, glamorös eller art deco-stil. Motivet med körsbärsblommor är det perfekta förslaget för att dekorera kontor, modeateljéer och alla serviceutrymmen. Den japanska konsten är full av estetik och balans som visar den naturliga miljön och skapar en lugn atmosfär. På Bimago hittar du också japanska anime-posters som är ett trevligt alternativ till traditionella teman. De är det rätta valet om du uppskattar en modern design med en uttrycksfull stil som inte är trivial. Besök vår butik och välj något till dig själv här!