inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Runda fototapeter

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
Runda fototapeter med motiv är en ny trend inom inredningen. Tack vare dem kan du enkelt skapa en originell dekoration av ditt hem, kontor eller restaurang. De hållbara och lättmonterade cirkeltapeterna kan placeras på väggen eller på möbler, beroende på vad du föredrar. Hos bimago hittar du tapeter i många olika motiv, färger och stilar. Upptäck våra runda tapeter och skapa en atmosfär som inte går obemärkt förbi!

Runda fototapeter

Moderna fototapeter och tapeter är överraskande många. Detta visar sig inte bara i den rika paletten av mönster och färger som finns tillgängliga, utan även i själva formen på dekorationerna. Om någon tror att fototapeter nödvändigtvis måste vara rektangulära eller fyrkantiga har de fel! I en av bimagos samlingar hittar du designtapeter och fototapeter med runda motiv som är en av de aktuella trenderna inom inredning. Med ett stort format runt fototapet kan du verkligen gå utanför boxen och skapa variation i din hem- eller kontorsinredning, utan att behöva göra komplicerade och tidskrävande behandlingar. Vi garanterar att även det tråkigaste och mest banala rummet kommer att få en helt ny karaktär tack vare de runda designtapeterna! En dekoration med ett lämpligt valt motiv kommer säkert att överraska dina fans och gäster.


Färgade runda fototapeter

Runda designtapeter kan skildra exceptionella blomsterkompositioner i intensiva färger som fyller dina rum med friskhet och naturlighet. Bland de geometriska tapeterna hos bimago finns även djurinspirerade motiv. Ett alternativ består av spännande abstrakta mönster och ofelbara geometriska motiv som passar perfekt i moderna rum. Vi erbjuder också lugnande motiv i behagliga färger för barn- och tonårsrum. Utbudet av motiv är så stort att du säkert hittar en väggdekoration som passar dina önskemål! Designtapeter och runda fototapeter från bimago är inte bara visuellt tilltalande utan har också ett stort praktiskt värde. Dessutom är de hållbara och lätta att installera. Du kan placera dem inte bara på väggar utan också på möbler.

Ideér för att inreda rum med runda tapeter

Runda tapeter passar för olika typer av rum. Du kan använda dem för att dekorera ditt vardagsrum, din hall eller ditt kök. Runda fototapeter kan också användas på kontor, restauranger och kaféer. De passar bra för olika typer av rum. Det viktiga är att välja rätt motiv för ett visst utrymme! I ett modernt vardagsrum är det bäst att använda en dekoration med ett minimalt motiv, medan atmosfären i rum som är inredda i skandinavisk stil passar perfekt till ett skogslandskap eller ett annat motiv inspirerat av naturen. I en industriell inredning är tapeter som imiterar naturmaterial ett bra val. Tänk på att du med runda tapeter kan dekorera hela väggen eller bara en del av den. I det senare fallet kan du integrera inredningen med rummets inredning och visuellt utöka din vägg. Du måste dock matcha motivet korrekt med avseende på färgen. De runda tapeterna, liksom andra dekorationer i bimago-butiken, finns i olika storlekar, så du kan lätt hitta en dekoration som passar ditt utrymme. Ta en titt på vår samling av runda tapeter!