inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på alla fototapeter Erbjudandet gäller till 2024.05.21 Erbjudandet gäller: : :

Fototapeter med städer - berömda platser och monument som väggdekorationer

Filter

Filter

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Fun Symbols
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Big Victory
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Parisian Fresco
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Street Signs
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Metropolia's Language
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Tuscan Nooks and Crannies
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Preah Khan
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Street Classic (Red)
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Sunny Metropolis
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Bridge to Happiness
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Be Cool
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Three-dimensional Shapes
från
222,57 kr
370,98 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 7
 5. 11
Tack vare bimagos fototapeter med städer kan du promenera på franska gator varje dag, sola under den toskanska solen eller dricka kaffe i charmiga Venedig. Fototapeter med stadsarkitektur kommer att vara perfekta för industriella och vintageinteriörer. Välj en fototapet med en stad som bäst speglar din karaktär, bland många typer av tavlor med stadslandskap. Hitta en idé till inredning med bimago.

Fototapeter med städer

Numera kan du besöka de städer som du alltid har velat besöka hemifrån. Bimagos fototapeter med olika stadsmiljöer är det perfekta och enkla sättet att anpassa ditt hem. Beställ en fototapet med några få knapptryckningar och glädja dina ögon med en av de mest ikoniska vyerna som finns. Från London till New York, från Paris till Rom, Bimago erbjuder över 400 fototapeter av hög kvalitet att välja mellan. Skylines, panoramor, nattvyer, klimatiska stadshörn, vintage stadsvyer och många fler. Storstäderna erbjuder otaliga vackra sevärdheter så du behöver bara bestämma dig, om du vill sitta bredvid Brooklyn Bridge, Eiffeltornet eller om du bara vill lägga till en ny dimension till ditt sovrum med en förtrollande nattlig stadssilhuett. De häpnadsväckande stadslandskapen som avbildas på våra fototapeter med stadslandskap kommer att förvandla ditt kontor eller något kommersiellt utrymme till en unik, fantastisk arbetsplats och ge liv och energi till vilken inredning som helst.


Fototapeter med skylines

En fototapet med en stadssilhuett är en av de mest populära väggdekorationerna som finns. Ibland skapar skönhet sig själv. Städer som London, Paris och New York har praktiskt taget vuxit av sig själva genom att lägga till stilfull arkitektur år efter år. Och i stället för ett slumpmässigt, kaotiskt landskap får vi en unik, underbar utsikt som förvånar varje gång du lägger ögonen på den. En fototapet med en stadssilhuett kan spridas över väggen för att helt förvandla din inredning eller tryckas ut i en mindre storlek för att ge dig en originell poster eller till och med ramas in och hängas upp som en tavla. Bimagos fototapeter i svartvitt ger dig en unik, stilfull bild av tidlösa stadssilhuetter, hörnen av New York, London eller Paris och många fler originella synvinklar på världens metropoler. En annan bra idé är fototapeter med stadsscener i en vintage-design eller i en sepiafärg som skildrar storstädernas tidiga dagar och som passar till alla restauranger och eleganta barer.

Stadstapet 3D

Med stadstapeten kan du dekorera ett rum med motivet av en modern storstad eller en vanlig småstad. Beroende på vilket motiv som används kommer det att passa till ett exakt arrangemang. På bimago kan du hitta stadsfototapeter som skildrar de mest varierande platserna på planeten. New York full av liv, romantiska Paris eller galna San Francisco: välj den stadsatmosfär som du vill återge i din lägenhet. Urbana fototapeter fungerar oavsett inredningsstil. Minimala och moderna interiörer passar bra ihop med fototapeter med en nattlig stad. Svartvita stadsfototapeter passar också utmärkt i glamorösa inredningar. Å andra sidan är fototapeter som föreställer små städer snygga i rustika eller klassiska rum. För inredningar i vintage-stil rekommenderar vi fototapeter som föreställer Paris.
Klassiska och eleganta vyer av staden med de mest kända sevärdheterna kommer säkert att tilltala fantaster av den franska atmosfären. Arkitektur, monument eller ett panorama med Eiffeltornet: upptäck de ovanliga motiven för stadsfototapeter i vår butik. En intressant typ av väggdekoration är en 3D-stadstapet med Rom. Arkitekturen och monumenten som visas med ovanlig inramning gör att du kan skapa en extraordinär inredning. De ger en mycket verklig effekt och utvidgar rummet visuellt. Stadspanoramor som skapar en sådan effekt är perfekta för vardagsrummet, entréhallen, konferensrummet eller matsalen. Vårt erbjudande omfattar även 3D-stadsbakgrunder på natten. Den tredimensionella effekten i kombination med en mörk bild full av ljus blir mycket slående och skapar en verklig atmosfär av en stadsnatt i rummet.

Stadsutsikttapet från fönstret

En storslagen stadsfototapet är perfekt på husets största vägg. En sådan dekoration i flera format kommer att lyckas dekorera en vägg i en minimal korridor. Eftersom den inte är flankerad av olika tillbehör blir den den dominerande accenten i inredningen. Korridorer, särskilt i små lägenheter, är vanligtvis mörka och fönsterlösa, så stadsfototapeter är ett bra val. Å andra sidan kommer fototapeter med en utsikt över staden genom ett fönster att se särskilt bra ut i rum med ett litet fönster eller där utsikten är ointressant. Det gör rummet visuellt större och mer attraktivt. En utsikt över en landsväg i en charmig stad eller en nattlig utsikt över staden ger vardagsrummet eller sovrummet en exceptionellt imponerande karaktär. I bimagos webbutik hittar du ett stort urval av fototapeter för stadsbruk, både non-wovena och självhäftande. Alla garanterar snabb och enkel montering och en perfekt visuell effekt. Om du letar efter fler stadsdekorationer kan du ta en titt på motiv, posters eller målarset med motiv som arkitektur, gator, byggnader eller utsikten från fönstret. Med hjälp av bimago dekorationer kan du förvandla alla miljöer.