inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Textilier för hemmet

Filter

Filter

Typ

 • filters.facets.more.product_type

  filters.facets.less.product_type

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 10
 5. 17
Varje rum, oavsett sin funktion, kan få en extraordinär karaktär genom passande textilier till hemmet. Hos bimago hittar du samlingar av tillbehör för matsalen, sovrummet, köket, barnrummet och även kontoret. Det är gardiner, löpare, kuddar och dukar som kombinerar hög utförandekvalitet med stora estetiska fördelar. Med hemtextilier kan du på ett enkelt sätt framhäva fördelarna med dina rum och skapa en miljö där du och dina nära känner er bekväma.

Gardiner och andra hemtextilier

När du inreder ditt hem är det bäst att satsa på tillbehör som är både praktiska och estetiska. Därför är det en mycket bra idé att använda textilier av hög kvalitet. På bimago har vi skapat en kollektion av textilier för olika rum i hemmet. Du hittar bland annat robusta halvmörkläggande gardiner som kommer att skydda effektivt mot solens strålar samtidigt som de ger en stilfull inredning och skapar en trevlig atmosfär. Hemtextilier inkluderar också originella kuddar, dukar och löpare. Alla våra tillbehör är tillverkade med största omsorg. Tack vare högkvalitativa material och moderna tekniker behåller de sina färger och tydliga detaljer.


Modernt textilier för varje interiör

Textilier associeras oftast med rum avsedda för vila och avkoppling. Mjuka kuddar och stiliga gardiner är nödvändiga i inredningen av vardagsrummet eller sovrummet. Hemtextilier som kuddar och gardiner bör också användas i rum med andra ändamål. Originella dukar kommer att fungera bra i matsalen, de kommer att skydda bordet från smuts och göra familjemötena mer minnesvärda. Bland barnrummets textilier får du inte glömma bort kuddar med gulliga djur som skapar en glad stämning och ger barnen en känsla av trygghet. Vi har också en kollektion av hemtextilier för kontoret: här hittar du eleganta gardiner och kuddar som kommer att ge arbetskomfort och hjälpa till att skapa en interiör som blir ett visitkort för företaget. Du kan kombinera hemtextilierna i vardagsrummet med väggdekorationer genom att välja produkter med liknande mönster eller färgscheman. På så sätt skapar du en sammanhängande och harmonisk helhet, och det slutliga resultatet kommer att överraska både familjemedlemmar och dina gäster positivt. En fördel med hemtextilier är att de kan flyttas lätt till olika platser och anpassas efter aktuella behov. Vi välkomnar dig att ta del av vårt utbud av textilier!