inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter Erbjudandet gäller till 2024.04.29 upptäck mera

Dolce far niente~Art Collection~

Dolce far niente
Dolce far niente

UNDER EN GLITTRANDE SOL

Dolce far niente

Dolce far niente

Mitt i en varm och svettig sommar kommer det en tid då du inte behöver göra någonting alls längre. Missade deadlines, problem på jobbet, dagliga bekymmer - du lämnar allt bakom dig. Nu finns det bara du - och solen, himlen, havet, stranden... Stadens gator töms ut, stränderna fylls med rader av parasoller och varje morgon börjar solen dansa på havets skimrande yta igen... Låt dig själv ta en stund av lugn och distans. Slappna av och le, du är på semester!

Dolce far niente
Dolce far niente
Sometimes the most productive thing you can do is relax Mark Black
Dolce far niente
Dolce far niente

Färger för semesternSolens och sandens toner med havets och himlens blått.

Kollektionen Dolce far niente visar upp de vackraste färgerna från medelhavet och södra Italien: de varma tonerna av sol och sand blandas vackert med havets glittrande blåa och den klara himlen i söder. Kollektionen överraskar dock med sin mångfald: förutom klassiska motiv hittar du också motiv inspirerade av minimalistisk typografi och unik grafik med retrokänsla.

Semester i italiensk stilTavlor och posters inspirerade av Medelhavets landskap

Sommartavlor - vare sig det är personliga minnen från platser du besökt eller posters och grafik som inspirerats av ditt favoritresmål - är ett utmärkt sätt att få in en avslappnande semesterstämning i ditt arrangemang. Sommarlandskap, som är ledmotivet för vår kollektion, är inspirerade av de vackraste platserna i Italien: från Venedig och Verona i norr till de varma stränderna på Amalfikusten i söder.
En drömsemester? Definitivt ja!

Dolce far niente