inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Textilier boho

Filter

Filter

Typ

  • filters.facets.more.product_type

    filters.facets.less.product_type

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
Inredningen i boho-stil är fylld med textilier och naturliga material. I vår kollektion hittar du unika gardiner, kuddar och dukar som passar just den atmosfären. Du kan välja mellan blommiga mönster, som eleganta rosor och solrosor, kvistar eller abstrakta mönster inspirerade av rymden. Textilierna i boho-stil kommer att tillföra en känsla av friskhet och en touch av extravagans till dina rum. Prova att experimentera med våra textilier och skapa en inredning som kommer att överraska och glädja både familjen och dina gäster!

Boho gardiner

Upptäck skönheten i boho-stilen med vår kollektion av textilier. Bland våra textila representanter hittar du boho-kuddfodral, boho-dukar, boho-löpare, boho-gardiner och beige boho-gardiner. Våra boho-gardiner är ett utmärkt sätt att skapa en unik atmosfär i ditt hem. Tillverkade av högkvalitativa material är de lätta, släpper in ljus och passar perfekt i alla interiörer. I kombination med våra boho-kuddar kommer de att skapa en mysig och stilfull oas i ditt hem. Alla våra produkter är tillverkade med omsorg om detaljer och enligt högsta kvalitetsstandarder. Upptäck skönheten i boho-stilen i ditt hem med textilier från bimago!


Boho-kuddar

Boho är en stil som blir allt mer populär bland älskare av unik inredning. Om du vill skapa en exotisk atmosfär i ditt hem är våra boho-kuddar det perfekta valet! Tillverkade av högkvalitativ sammet är de hållbara och mjuka att ta på. Den praktiska dragkedjan gör det enkelt att hålla dem i perfekt skick längre. Deras etniska mönster och intensiva färger kommer att ge din interiör en unik stil och karaktär. Boho-kuddarna kombineras perfekt med våra boho-gardiner och skapar en mysig och originell inredning med textilier i vardagsrummet eller sovrummet. Våra boho-kuddar är ett utmärkt val för älskare av unik inredning!

Duk boho

Om du letar efter den perfekta bordsdekorationen som kommer att sätta dina fester i fokus är våra boho-dukar det perfekta valet! Tillverkade av högkvalitativa material är de hållbara och lätta att hålla rena. Deras etniska mönster och färgglada dekorationer kommer att skapa en unik atmosfär och karaktär i din interiör. Boho-dukar passar perfekt tillsammans med våra boho-löpare och gardiner, vilket skapar en sammanhängande inredning i vardagsrummet eller matsalen. Våra dukar har en jämn och noggrann 1 cm bred kantning och är tillverkade av stretch panama-tyg, som är fläckbeständigt. Boho-duken är det perfekta valet för älskare av unik inredning som vill införa lite exotik och stil i sitt hem. Upptäck vår kollektion av boho-textilier och njut av originella tillägg till ditt hem!

Löpare boho

Våra boho-löpare är det perfekta valet för dem som älskar boho-stilen och vill skapa en unik bordsdekoration i sitt hem. Deras etniska mönster och färgglada dekorationer kommer att skapa en unik atmosfär och karaktär i din interiör. Boho-löpare passar perfekt tillsammans med våra boho-gardiner och skapar en sammanhängande inredning i vardagsrummet eller matsalen. Med hjälp av dem kommer dina fester att få en speciell stil och dina kvällsmiddagar kommer att bli ännu mer mysiga. Våra löpare från bimago har en jämn och noggrann 1 cm bred kantning och är tillverkade av stretch panama-tyg, som är fläckbeständigt, så du kan enkelt hålla ordning på bordet. Våra boho-löpare är det perfekta valet för älskare av unik inredning som vill införa magin av boho-stilen i sitt hem. Upptäck vår kollektion av boho-textilier och njut av originella tillägg till ditt hem!