inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Erbjudandet gäller till 2024.05.20

Fantasy fototapeter - en magisk fantasivärld

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Pink Unicorn Power
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Dinosaur Square
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Angry Tyrannosaur
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Fighting Dinosaurs
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Skull and Flowers
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Watchman
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Dinosaurs
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Kosmiska landskap
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Spöktåget
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Enchanted forest
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Port - fantasi
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Dream about Niagara Falls
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Dream about magical fields
från
175,50 kr
351,00 kr
Fototapet Framtidens stad
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Fishing at sunset
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Upcoming civilization
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Flight over the mountains
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Ghost's city
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Magical forest
från
185,49 kr
370,98 kr
  1. 1
  2. 2
Fantasiväggtavlor är ett bra sätt att visa hur rolig och kreativ du kan vara. Vi har ett brett urval av väggtavlor och tapeter med fantasitema, drakar, enhörningar, älvor, trollkarlar och mycket mer. Du kan hitta fantasifulla fototapeter med djur som vargar, havsdjur, hästar, safaridjur och alla sorters magiska och mytiska varelser eller inredningar med fantastiska landskap som en förtrollad älvskog som väggtavla. Se vår kollektion och hitta något roligt och överraskande som du inte kommer att kunna motstå.

Fantasy fototapeter

Det är lätt att tro att en fototapet är en oviktig accessoar på väggen, som lätt går i glömska, men så är inte alls fallet, eftersom fototapeter är ett grundläggande element och våra fantasifototapeter är ett bevis på detta. När du besöker vår webbutik kommer du att se att fantasy fototapeter blir en viktig del. Det är den del som drar till sig mest uppmärksamhet, så det är viktigt att välja den med omsorg och placera den med samma omsorg. Fantasy fototapeter är ett dekorativt element som sticker ut mycket, det är därför vi rekommenderar att du placerar det bredvid mindre framträdande element, dessutom är fantasy fototapeter perfekta att placera, för dem som har dem, i ett streamer rum, de kommer att skapa rätt atmosfär, eller bakom en fin soffa kommer de att göra ett gott intryck.


 

Fantasifulla fototapeter

Hela kollektionen av fantasyfototapeter som vi erbjuder består av mörka och slående färger. På vår webbplats hittar du förslag på var de skulle se bäst ut, men framför allt med vilka färger de bäst skulle kombineras. Fantasyfototapeter är perfekta i rummet för en pojke, kanske en de som älskar videospel och allt som har med fantasi att göra.Många Twitch-streamare snarare än YouTube-streamare skulle älska fantasyfototapeterna vi föreslår, de skulle ge en extra känsla till deras väggar som för dem är en riktig uppsättning och inte bara väggar. Fantasifototapeter är inte lätta att hantera på grund av sin färg, men tack vare de förslag du hittar på webbplatsen kan du sätta ihop dem vackert och dina grannar kommer att bli avundsjuka på dina supertjusiga väggar.

Fantasy skog fototapeter

Vissa kanske säger att himlen är gränsen. I vår jordnära, fysiska värld är det verkligen så. På Bimago hittar du många vackra fototapeter som föreställer en lugn, blå himmel. Men just den här kollektionen tar gränserna till en helt ny nivå. Bimagos fantasi fototapeter förvandlar ditt vardagliga vardagsrum till ett förtrollat land av fantasi, magi och mystik. Varje blick på en exceptionell fototapet från vår kollektion kommer att få dig att flyga iväg till fängslande platser av fred och harmoni. En förtrollad fototapet med en älvskog är bara en av många fängslande idéer. Självklart kommer den (nästan) permanent att sätta ett leende på din lilla persons ansikte. Men inte bara det. Vuxna människor vill också ha ett leende då och då :) Dekorera din lilla prinsessas rum med älvor, alver, trollkarlar och ibland till och med häxor för att förgylla hennes dagar, nätter och drömmar. Den här kollektionen är dock inte bara för flickor. Spännande rymdskepp, scape-monster och de som erövrar odjuren - här på Bimago hittar du allt. Den obestridliga fördelen med fantasy fototapeter jämfört med andra fototapeter är att den är praktiskt taget universell. Ett lugnt, blommigt tema passar perfekt i ditt sovrum och ett landskap utanför denna värld kommer att kittla fantasin hos dem som ser din vardagsrumsvägg. Men innan du hjälper dina gäster till dessa underbara vyer kan du hälsa dem välkomna med en helt fantastisk drake eller en enhörning precis där i hallen för att göra ditt vardagsrum till en verkligt unik och spännande plats att vara på. Har du tonåringar i ditt hus? I så fall har du kommit till rätt ställe. Med bara några få klick kan du enkelt välja och beställa häftiga, abstrakta eller till och med grymma fototapeter från din mysiga soffa. Våra designers är alltid uppdaterade med de senaste trenderna och förser dig med det senaste, populära materialet för fantasy art fototapeter som videospelsteman, bilder av superhjältar eller till och med citat från senaste filmerna.