inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Tapeter med motiv av människor

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Touch
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Flowery Thoughts
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Bathed in Gold
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Decisive Tackle
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Man or animal?
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Gå på vatten
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet A walk in the clouds
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Dissonance
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Identity change
från
210,60 kr
351,00 kr
Fototapet Internal explosion
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Täckt i fjädrar
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet [Banksy] Graffiti Collage
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Mysterious Girl
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet City Collage
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Boundless Love
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Touch
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Banksy - Cave Painting
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Banksy - Graffiti Area
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Alphonse Mucha. Women's
från
222,57 kr
370,98 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Från de första grotttavlorna, genom antiken och fram till i dag har människofiguren varit fascinerande. Upptäck våra fototapeter med människor. Porträtt och nakenmotiv är fortfarande ett uttryck för känslighet, beundran för människokroppens skönhet och en extraordinär inredningsdetalj. Om du delar denna fascination är dessa fototapter precis för dig! Mycket populära, eftersom de är ett universellt sätt för ett originellt och dynamiskt arrangemang som passar bra ihop med många olika stilar. Hitta dina favoriter i bimagokollektionen!

Fototapeter med människor

Utan människor skulle jorden se helt annorlunda ut. Den blå planeten som ses från vår måne, vår planet är ett uttryck för mänsklighetens önskemål och behov. En enda människa kan vara en inspirationskälla för kommande generationer. Ta till exempel Einstein. Oändliga generationer kommer att minnas honom, använda hans arbete i sina vetenskapliga projekt och minnas honom som han var. Glömsk, lättsam och med en unik humor. En enkel gest av en vän kan säga mer än tusen ord. En nick med huvudet, ett enkelt handslag eller ett tidlöst, ovärderligt leende. Gör bilden rolig. Genom att helt enkelt pryda din vardagsrumsvägg med en av våra fototapeter med människor kommer du att få alla som tar en titt på den att le. Oavsett om det är en abstrakt, spännande bild eller ett porträtt av en känd filmstjärna spelar det egentligen ingen roll. En välmatchad fototapet gör hela skillnaden oavsett om det är hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Ett barnrum är ett annat häftigt utrymme där fototapeter kan ge en unik atmosfär. Ge din lilla en kreativ, livfull miljö där de kommer att trivas och där deras hjärnor kommer att fyllas med nya, kreativa idéer. Moderna interiörer älskar en tapet utöver det vanliga. Poppa upp ett konstnärligt intryck av en gymnast eller en färgglad skildring av ett ansikte som täcker hela väggen och rummet går från tråkigt till spännande på ett ögonblick! Inredningsarkitekterna som arbetar på Bimago vet vad de gör. Varje dag kommer det en tidpunkt då man äntligen kommer hem från jobbet. Det är ofta svårt att få bort tankarna från det som just har hänt och det som kommer att hända i morgon. Det är här våra fototapeter med människor kommer in i bilden. Förvandla besvärliga, stressiga situationer till ett skratt bara genom att titta på en man med hjorthuvud. Eller ett vackert ansikte som tittar på dig från mitten av din sovrumsvägg. Med bara några få klick kan du förvandla det personliga utrymmet och glömma alla vardagliga saker. Välj, beställ och njut.


 

Fototapeter med personligheter

Många kända och mindre kända personligheter har varit en del av våra liv, kanske relaterade till våra passioner, och många av dessa karaktärer finns i vår kollektion av kändisfototapeter. Kändisfototapeter är ett kreativt sätt att visa vad du brinner för och visa de karaktärer som du älskar eller har älskat mest. Kanske upptäcker några av dem som kommer in i ditt hem och ser din kändisfototapet att ni har mer gemensamt än ni trodde. Kändisfototapeter är perfekta att sätta i ett lekrum, där man kanske spelar Playstation eller Xbox, eller så passar de utmärkt i barnens rum, i allmänhet passar kändisfototapeter i alla miljöer, så gå ut och köp din favoritkändisfototapet.

Fototapeter med kändisar

Kändismotiv är perfekta för dem som gillar iögonfallande möbler, för du kan vara säker på att en kändisfototapet inte går obemärkt förbi. Kändisfototapeter är populära bland både barn och vuxna, och kändisfototapeter är mycket lätta att applicera så du kan göra det själv och behöver inte ringa någon. På vår webbplats hittar du några idéer om var du kan använda den kändisfototapet som du valt, som du ser kan den användas överallt: från sovrummet till vardagsrummet och du kan skapa den effekt som du gillar bäst, dvs. du kan skapa kontrast eller homogenitet i färgerna. Dessutom kan du välja nonwoven- eller självhäftande fototapeter, som är snabbare att applicera.