-35% på posters Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :

Fototapeter Personligheter - Perfekt för ditt vardagsrum, matsal och kontor

60 produkter tillgängliga i denna kategori

Fototapet Love Angel
från
599,04 kr
Fototapet Love Angel
Fototapet Dissonance
från
599,04 kr
Fototapet Dissonance
Fototapet Hidden Love
från
599,04 kr
Fototapet Hidden Love
Fototapet Amber Lady
från
599,04 kr
Fototapet Amber Lady
Fototapet Touch
från
599,04 kr
Fototapet Touch
Väggtapet City woman
från
599,04 kr
Fototapet City woman
Väggdekor Green touch
från
599,04 kr
Fototapet Green touch
Väggtapet Red beauty
från
599,04 kr
Fototapet Red beauty
Väggdekor Premonition
från
599,04 kr
Fototapet Premonition
Fototapet Forest mask
från
599,04 kr
Fototapet Forest mask
Fototapet Layla
från
599,04 kr
Fototapet Layla
Väggtapet Dissonance
från
498,96 kr
Fototapet Dissonance
Väggdekor Sexy woman
från
599,04 kr
Fototapet Sexy woman
  1. 1
  2. 2

Unika fototapeter Personligheter på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapet Personligheter kan du upptäcka kreativa dekorationer för barnrum. Tack vare ett riklig kollektion av tapeter Personligheter kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Personligheter erbjuder ett unikt tema som är intressant och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Personligheter för att skapa unika tapeter. I vår kollektion av fototapeter Personligheter finner du väggdekorer för husväggar som är varierande med avseende på stil, färg och dimensioner. Personligheter är motiv som lämpar sig lika bra med levande färger såsom med svagare nyanser. Om du fördrar fototapeter Personligheter med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en stilfull känsla. Ett stort utbud av färger låter dig med lätthet välja bland många motiv i kollektionen Fototapeter, med den bästa designen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Personligheter för ditt vardagsrum, sovrum eller kök

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det vackra väggdekorer. I vår kollektion av fototapet Personligheter kan du upptäcka många motiv som är mycket enkla att kombinera med heminredningen i ditt hem. Oavsett var du placerar fototapeterna Personligheter så kommer ditt hem att fyllas av stil. En fototapet är en väggdekoration som är kulörrik och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett enkelt sätt. I vår kollektion fototapeter Fototapeter hittar du stort utbud av idéer om hur du kan förändra hela din atmosfär. Moderna tapeter Personligheter passar perferkt in i inte bara i ett vardagsrum utan våra fototapeter med färger av pastell tillåter dig att skapa en vacker atmosfär i ditt hem. Kollektionen av fototapeter Personligheter är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men även för de andra rum. Matsal, hall och kök är rum som alla behöver berikas med fototapeter Personligheter. Dekorationer för vägg i kollektionen Personligheter låter dig att förvandla ditt hem till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Personligheter – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra fototapeter i katergorin Personligheter är unika väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De stilfulla och färgfulla motiven är inte bara en av fördelarna med moderna fototapeter Personligheter, utan materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Personligheter tillverkas i ett fleece liknande material där fördelarna är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet utmärkt små skador på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Personligheter eller väggen några som helst förbehandling såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Personligheter är busenkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta upp tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Personligheter är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi lovar att uppsättningen av tapeter Personligheter kommer verkligen vara enkelt - fleece materialet bidrar även till en isolerande effekt både med värme och akustik. Dessa fördelar är något som alla lägenheter kan dra nytta av när man dekorerar sitt hem med tapeterna Fototapeter.

Fototapeter i kategorin Personligheter och över 2000 andra vackra väggdekorer

På Bimago hittar du äver 2000 motiv på fototapeter. Ett stort och motivrikt sortiment gör att du alltid kommer att finna den optimala fototapetern för ditt hus. Kollektionen Personligheter representerar enbart en bråkdel av många motiv på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor inspireras av många olika teman. I vår online-butik på Bimago finner du en mångfald av motiv som blommor, landskap och geometriska mönster. Bland våra moderna tapeter hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen Personligheter och alla andra kollektioner av moderna tapeter hjälper dig att skapa en unik känsla oavsett rum som är stilfull. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Personligheter, missa inte tillfället att upptäcka övriga motiv bland en mångfald produkter som finns tillgängliga i vår webshop. Fototapeter är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, tavlor och väggdekorationer hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.