inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% rabatt på utvalda produkter Gratis leverans till 2023.03.18 upptäck mera

Lär känna bimago-produkterna

Det är dags för oss att lära känna varandra bättre! Våra dekorationer är mer än bara snygga tillbehör för att försköna ditt utrymme. Förutom sitt estetiska värde erbjuder de ett brett utbud av användningsområden: de blir din oumbärliga allierade om du drömmer om en snabb stilförändring eller vill värma upp atmosfären i ditt hem. De gör det också möjligt för dig att avgränsa funktionella områden i ditt hem och har framför allt en positiv inverkan på ditt välbefinnande. Om det är en utmaning för dig att välja rätt inredning kan du dra nytta av vårt "besök" för att bekanta dig och upptäcka potentialen hos var och en av våra produkter.

eco
material
originalmönster
Hållbara färger
Snabb installation

Handmålade tavlor

Den handmålade tavlan är det exklusiva erbjudandet för vårt varumärke och den produkt där allting började! Vi tillverkade våra första målningar för hand i en liten målarateljé och vi fortsätter denna tradition än idag - varje målad tavla skapas på klassiskt sätt och på individuell beställning. De målningar som skapas av konstnärens händer kännetecknas av en trogen återgivning av det valda temat. De material som används vid tillverkningen bidrar också till produktens unika karaktär. Tavlan är tillverkad av ekologiska råvaror av högsta kvalitet: italiensk bomullscanvas och furu. Den är målad med akrylfärger som uppvisar en exceptionell hållbarhet - de smulas inte sönder, ändrar inte sina färger och är väderbeständiga. För att inte tala om deras intensiva färger och slående glans! Allt detta gör en handmålad tavla till en elegant och klassisk dekoration och en investering för många år.

En handmålad tavla innebär också äkthet. Varje sådant verk, även en reproduktion, är resultatet av individuell kreativitet och talang. Det är den mänskliga faktorn som bestämmer priset på målningar på duk och som är ansvarig för exklusiviteten i en sådan dekoration. Vi erbjuder ett varierat urval av färdiga dekorativa motiv som kan målas på duk. Ett kännetecken för akryl är dess stora mångsidighet, vilket gör att vi kan återge ett stort antal olika mönster och tekniker. Landskap, porträtt, stilleben, abstrakt? Vi kan till och med uppnå effekten av oljefärg och måla reproduktioner av vissa världsmålningar! Akrylfärger har en vacker färgpalett och lämnar en sammetslen glans som håller under en mycket lång användningstid. Färgerna och briljansen kan skyddas och uppdateras genom att täcka målningen med vår fernissa, som finns tillgänglig vid beställningen. Våra färger är snabbtorkande och processen att skapa en målad tavla - fulländad under årens lopp, så leveranstiden för denna unika dekoration är mindre än 2 veckor!

Canvastavlor

En canvastavla är ett idealiskt alternativ för personer som vill fräscha upp inredningen i sitt hem eller på sitt kontor. På bimago erbjuder vi en mängd olika motiv, från abstrakta kompositioner till realistiska landskap. Var och en av våra tavlor har tillverkats av högkvalitativa material och med största omsorg. Dessutom möjliggör den tryckteknik vi använder en exakt återgivning av färger och detaljer, vilket gör tryck på duk till verkliga konstverk. En canvastavla är den perfekta dekorationen för att ge klass och elegans till vilket rum som helst. Oavsett om du vill dekorera ditt vardagsrum, sovrum, kök eller kontor kommer våra canvastavlor garanterat att väcka uppmärksamhet och bli ett extremt dekorativt inslag i din inredning. I vår butik hittar du ett brett utbud av mönster och motiv som säkert kommer att tilltala dig, och det stora utbudet av kollektioner gör att du enkelt kan välja rätt dekoration för ditt arrangemang.

Canvastavlor är också en perfekt gåva till dina nära och kära. Med sin eleganta och stilfulla form och sitt stora utbud av mönster blir de garanterat en originell gåva för alla som letar efter en originell väggdekoration. Landskap, abstraktioner, blommor, vintagemotiv, geometriska former, djur - det här är bara några av våra inspirerande samlingar som garanterar en snabb och effektiv interiörmetamorfos. En canvastavla är en originell dekoration som enkelt och säkert kan monteras på väggen. Allt du behöver göra är att välja en lämplig plats på väggen och hänga upp målningen med spik eller krokar. Vi erbjuder också professionell rådgivning om val av rätt storlek och motiv så att din canvastavla passar perfekt till din inredning. Vi uppmuntrar dig att utnyttja vårt erbjudande och övertyga dig själv om canvastavlornas dekorativa kvaliteter.

Premium Print

Letar du efter en unik tavla som förvandlar din inredning? Är du en konstkännare och vill njuta av konst i ditt hem? Preimum Print är dekorationen just för dig! Våra högkvalitativa canvastavlor är det perfekta sättet att piffa upp vilken inredning som helst. Varje tryck är tillverkat av högkvalitativ italiensk bomullscanvas, vilket garanterar en hållbar och långvarig finish som kommer att stå emot tidens tand. Varje tavla produceras på beställning - så du vet att den är gjord med exceptionell detaljrikedom och kommer att anlända i perfekt skick. Men det som verkligen skiljer våra Preimum Print från varandra är den handfinishprocess vi använder. Varje tryck är minutiöst belagt med ett klart bläck, vilket skapar en vackert konstnärlig målad effekt som ger djup och textur till din målning. Resultatet är en glansig yta med en fin struktur som perfekt fångar varje detalj i motivet. Den fina texturen på duken skapar ett underbart slutresultat som får din målning att verkligen glänsa.

Med en rad olika storlekar och ytbehandlingar att välja mellan kan du skapa en inredning där en förstklassig tavla kommer att vara en uppskattad dekoration i många år framöver. Så varför vänta? Välj din favoritdesign från de dussintals tillgängliga kollektioner, välj rätt storlek och teknik och njut av din premiummålning redan idag! Våra Preimum Print tavblor är det perfekta sättet att lägga till en touch av elegans i vilket rum som helst. Eftersom varje tryck är uppspänt och monterat på en robust kilram är Preimum Print från bimago redo att hängas upp direkt ur lådan, vilket gör dem till det perfekta tillägget till varje hem eller kontor. Våra Preimum Print tavlor är den perfekta lösningen för alla typer av inredning. Användningen av en speciell tryckmetod och lämplig teknik gör det möjligt att få tavlor av oöverträffad kvalitet som stolt kommer att visas på dina väggar!

XXL-tavlor

Undrar du hur du ska fylla det tomma utrymmet i ditt hem? Om du känner att dina fyra väggar saknar det där elementet som kommer att förändra inredningens karaktär och dessutom få dig att känna dig som i ett riktigt konstgalleri - bekanta dig med kategorin Stora XXL-tavlor från bimago! Tack vare XXL-tavlor från bimago förändrar du utseendet i ditt vardagsrum, sovrum, kök eller arbetsrum på ett ögonblick! XXL-tavlor kommer att vara perfekt i stora utrymmen, i rymliga korridorer, på en tom vägg i vardagsrummet, samt hängande över gavlen på sängen, den kommer att slutföra inredningen av ditt sovrum. Undrar du varför du ska välja XXL-tavlor från bimago? I dag är mindre mer än mer! Genom att hänga en XXL-tavlor på väggen i ditt vardagsrum, din hall eller ditt sovrum kan du accentuera det dominerande designtemat och ge rummet en unik karaktär. Föredrar du klassisk, retro, eklektisk eller kanske shabby chic stil? På bimago hittar du säkert något för dig själv!

Stora XXL-tavlor för väggen är den perfekta lösningen för dig, oavsett om du gillar modern eller klassisk konst. I bimagos kollektion hittar du ett imponerande urval av motiv och ett brett utbud av färger, tack vare vilka du utan tvekan hittar en väggdekoration som är skräddarsydd för din stil och karaktären i din inredning. Bland våra förslag hittar du blomstermotiv, landskap, abstrakta motiv, geometriska motiv och många andra! När du beställer en stor XXL-tavla från bimago får du ett högkvalitativt tryck uppspänt på en solid, skadebeständig träduk. HD-utskrift och motståndskraft mot UV-strålar gör att färgerna inte förlorar sin livlighet och att du kan njuta av en högkvalitativ dekoration på din vägg under lång tid. Utforska alla XXL-tavlor som finns i bimago-butiken och välj den som bäst passar in i atmosfären och stilen på dina fyra väggar. Återupptäck din inredning med kollektionen av XXL-tavlor från bimago!

Runda tavlor

På bimago vill vi gärna överraska dig med originella idéer för inredning. Människor som gärna vill gå bortom scheman kommer säkert att uppskatta runda tavlor. Dessa dekorationer är ett attraktivt alternativ till de välkända rektangulära och fyrkantiga motiven. Tack vare sin form fokuserar de omedelbart uppmärksamheten och möjliggör en bättre kontemplation av konsten. Runda tavlor förknippas med antika, klassiska porträtt. Detta beror på att i antiken avbildades byster av människor, hjältar eller grekiska gudar i en oval eller cirkulär ram, oavsett om det var på keramikvaror eller i relief. På detta sätt betonades betydelsen av de avbildade figurerna. Om du därför vill införa ett substitut för antik konst i din inredning är runda tavlor ett utmärkt val. I vår kollektion finns subtila bergs- och skogslandskap, färgglada blomstermotiv, abstraktioner, panoramor av stora metropoler och även motiv inspirerade av Banksys verk. Du hittar garanterat ett motiv som passar dina preferenser.

Runda tavlor är stilfulla väggdekorationer, med vilka du kan försköna de mest varierande arrangemang. De passar perfekt i rum i skandinavisk, vintage- eller glamourstil. Väljer du de runda tavlor från vår kollektion kommer du att upptäcka att de skapar enorma arrangemangsmöjligheter. Du kan använda dem som dekoration över sängen i sovrummet eller över soffan i vardagsrummet. De kommer också att uppfylla förväntningarna hos dem som drömmer om en okonventionell och iögonfallande inredning för ett arbetsrum, en restaurang eller ett hotell. Den runda tavlan kan på grund av sin form bli den centrala dekorationen i ett visst rum. Det är bara viktigt att välja ett motiv på ett sådant sätt, så att det matchar arrangemanget i en viss inredning och skapar en sammanhängande helhet. Våra runda tavlor, liksom andra erbjudna dekorationer, kombinerar stora visuella kvaliteter och hög kvalitet på utförandet. De är motståndskraftiga mot UV-strålning.

Måla efter nummer

Bimago är ett varumärke som föddes ur kärleken till konst. Därför har vi skapat en produkt som gör det möjligt för alla att utveckla sin konstnärliga passion! Tavlor att måla efter nummer är ett set med alla tillbehör som behövs för att skapa en målning med egna händer! Om du vill börja ditt äventyr med att måla, om du gillar att tillbringa tid kreativt hemma eller om du letar efter en originell presentidé - den här produkten är precis för dig. Varje måla efter nummer tavla levereras med en uppspänd canvas med en utskriven skiss, uppdelad i fält. I våra detaljerade instruktioner får du veta hur du ska måla dessa fält för att få den färdiga målningen. Du får också akrylfärger i alla de färger du behöver, 2 penslar i olika storlekar och en visualisering av hur du vill att det färdiga motivet ska se ut. Målningen kan hängas upp så snart färgen är torr, och om du letar efter det enklaste sättet att montera den, erbjuder vi även spikar och krokar för att hänga upp målningen på väggen (tillgängliga när du gör din beställning).

Liksom alla bimago-produkter är även måla efter nummer avsedda för en bred publik. Det är därför utbudet av deras mönster är så rikt! Du kan själv måla en dansscen från Pulp Fiction, ett stilleben för ditt vardagsrum eller van Goghs Stjärnhimmel". Allt beror på din personliga stil och... din kunskapsnivå! Vi erbjuder målningar med tre svårighetsgrader. De lätta, som barnmönster eller enkla botaniska motiv, kan målas på bara några timmar utan större problem. Men för att återskapa alla detaljer på ett krigsfartyg på grovt havsvatten behöver du mycket tid och ansträngning! För vår del kommer vi att förse dig med allt material du behöver. Vi trycker de mindre målningarna på en tunnare fleeceduk och de stora målningarna på en tjockare italiensk bomullsduk. Varje måla efter nummer tavla levereras på en kilram av furu, så din målning behöver ingen ram. Ett särskilt urval av barnmönster möjliggör fokuserad lek även för de små!

Fototapeter

Fototapeter är det perfekta sättet att fräscha upp och liva upp vilket rum som helst. Variationen av mönster är utan tvekan en av de största fördelarna med vår kollektion. Du kan hitta abstrakta kompositioner, botaniska motiv, geometriska former samt realistiska bilder av landskap, städer eller djur. Fototapeter med blomstermotiv är idealiska för naturälskare och interiörer i boho-stil, medan väggmålningar med rymdmotiv blir ett intressant tillägg till moderna och minimalistiska utrymmen. Ett brett utbud av storlekar är en annan fördel med fototapeter. I vårt sortiment finns fototapeter i en mängd olika storlekar som passar alla rum. Du kan välja en fototapet som täcker hela väggen eller ett mindre format som bara dekorerar en del av rummet. Det överkomliga priset är en annan fördel med fototapeter som lockar många kunder. Jämfört med andra typer av dekorationer är fototapeter relativt billiga, vilket gör att du kan dekorera ditt hem utan att överskrida budgeten.

Förutom att vara dekorativa är fototapeter också en funktionell lösning. De är lätta att installera och ta bort, vilket gör att vi kan byta ut dem från tid till annan, så att vi kan anpassa rummets inredning till våra behov och vår smak på löpande basis. De gör det också möjligt att visuellt förstora utrymmet. Vi kan välja ett motiv som optiskt förstorar rummet, vilket är särskilt viktigt när det gäller små lägenheter eller rum. Fototapeter är också en rekommenderad lösning för personer som enkelt vill dölja väggens ojämnheter, till exempel ojämnheter eller sprickor. En viktig fördel med våra fototapeter är också deras hållbarhet och motståndskraft mot smuts. Det är en av de mest originella och effektiva fototapeterna som gör att du kan förvandla vilken inredning som helst på nolltid.

Premium fototapeter

Vi presenterar våra premium fototapeter - det perfekta sättet att förvandla vilket rum som helst till ett konstverk! Våra fototapeter är tillverkade av ett tjockare och starkare 175 g/m premium interlining-material och är av högsta kvalitet och byggda för att hålla länge. Det tjockare materialet ger bättre täckning, vilket resulterar i ett sömlöst och jämnt utseende på väggmålningen på väggen. Vår digitala tryckteknik i stort format säkerställer att varje detalj fångas, vilket ger fantastiska, livfulla färger som garanterat kommer att imponera på både gäster och hushåll. Våra fototapeter finns i ett brett utbud av mönster och stilar, från hisnande landskap till unik abstrakt konst och 3D-fototapeter. Du hittar dussintals kategorier av fototapeter hos bimago, så oavsett smak och stil hittar du säkert den perfekta väggmålningen som passar dina behov.

Våra förstklassiga fototapeter är dessutom otroligt enkla att installera. Varje produkt levereras med enkla instruktioner, så vem som helst kan installera den! Fototapeten är uppdelad i 50 cm breda våder, vilket gör den lätt att hantera och applicera. Applicera helt enkelt tapetlim på väggen och placera försiktigt varje våd på plats. Det tjockare materialet innebär att fototapeten inte kommer att rivas eller skrynkla under installationen. Det fina med premium fototapeter är att du kan göra mindre justeringar när du placerar motivet på väggen - innan limmet torkar, kontrollera att tapeten är perfekt placerad och gör eventuella nödvändiga justeringar. Premium fototapeter är den idealiska lösningen för dem som uppskattar högsta kvalitet. De är tillverkade av förstklassigt material och appliceras på ett robust pappersunderlag, vilket gör dem motståndskraftiga mot fukt och lätta att rengöra. Med våra premium fototapeter kan du förvandla vilket rum som helst till ett vackert, unikt utrymme som speglar din personliga stil!

Självhäftande fototapeter

Känner du att dina väggar skulle behöva en liten makeover? Är du sugen på en förändring av din inredning men vill undvika en lång och kostsam renovering? I Bimago har vi den perfekta lösningen för dig - och det är självhäftande fototapeter! En produkt som är lätt att installera och som dessutom är ett billigt och effektivt alternativ till att måla dina väggar eller en större renovering. Tack vare de självhäftande tapeterna från bimago kan du göra en snabb och överraskande metamorfos av ditt vardagsrum, sovrum eller arbetsrum på en kväll. Alla våra tapetmönster finns i två versioner - på mellanfoder och i den självhäftande versionen, som vi rekommenderar på grund av att den är lätt att montera och att det inte behövs något extra lim. Våra fototapeter är tillverkade av säkert och luktfritt material, så du kan använda dem både i köket och i barnrummet. HD-kvalitet och UV-resistens garanterar färgbeständighet, så du kan utan stress installera tapeten på vilken solig plats som helst.

Varför är självhäftande tapeter från bimago det bästa valet för min inredning? Självhäftande tapeter är ett snabbt och smidigt sätt att fräscha upp utseendet på dina väggar. Det breda utbudet av färger på våra självhäftande fototapeter gör att du garanterat hittar en dekoration som är perfekt anpassad till ditt vardagsrum, ditt arbetsrum eller din hall. Kom ihåg att vi i bimago också har gott om tapetmotiv för barnrum samt motiv som är utformade med tonåringar i åtanke! Geometriska, blomster- och växtmotiv, abstrakta, landskap eller 3D-mönster är bara några av våra förslag. Oavsett om du älskar klassisk stil, minimalism eller om du känner dig bekväm omgiven av levande färger, glamour och originella kombinationer - hos bimago har vi en fototapet speciellt för dig! Vänta inte längre utan dyk ner i galleriet med självhäftande tapeter från bimago, välj den design du gillar bäst och njut länge av din nya, uppfräschade inredning!

Posters

Ingen aning om hur du ska liva upp de tomma väggarna i ditt hem eller på kontoret? Undrar du hur du kan förvandla ditt utrymme med liten ansträngning? Satsa på posters, med vilka du enkelt kan ge dina rum en helt ny karaktär. Posters i bimagos kollektion är mycket varierande: du hittar bland annat abstrakta och geometriska kompositioner, landskap, djurmotiv eller världskartor. Du kommer säkert att uppskatta inte bara de visuella kvaliteterna utan också de praktiska fördelarna med dekorationerna, som kan placeras på väggen eller lutas mot din favoritmöbel och vid behov effektivt flyttas till en annan plats. När du väljer en poster av bimago bör du också tänka på en lämplig ram, som dessutom kommer att särskilja väggdekorationen. En ram i guld eller silver passar perfekt för interiörer i glamour-stil, medan vi för rum i skandinavisk stil främst rekommenderar ramar i svart.

Posters är dekorationer som passar i praktiskt taget alla rum. Du kan dekorera ditt vardagsrum, matsal eller barnrum med dem. En väl vald poster kan vara ett sätt att inte bara ge din inredning en mer originell karaktär, utan också att betona dina intressen, passioner, personlighet eller inställning till livet. Den kan också vara ett designelement i ett kontorsrum, en lobby, ett väntrum eller en restaurang. Posters är ett attraktivt alternativ till målningar. De är lättare för ögat, men inte mindre imponerande. Det kan vara en intressant idé att skapa ett eget vägggalleri av posters som är matchade i tema och storlek. Posters är också en bra idé som gåva till en älskad person i samband med en födelsedag eller jul. När du väljer posters från bimago kan du vara säker på att de håller hög kvalitet och hållbarhet. Våra dekorationer kommer att tjäna dig under lång tid!

Rumsavdelare

Att dela inredningen i mindre zoner och organisera utrymmet är utmaningar som många människor står inför när de inreder sitt vardagsrum eller kontor. I det här fallet kommer rumsavdelare till undsättning. De som tror att dessa tillbehör endast har en praktisk funktion skulle dock ta fel. Moderna rumsavdelare är också unika dekorationer som höjer det visuella värdet av ett utrymme. Genom att titta på vår samling kommer du att se hur olika skärmar kan vara. Vi erbjuder enkelsidiga rumsavdelare, dubbelsidiga rumsavdelare samt rumsavdelare som anslagstavlor och japanska rumsavdelare. Varje rumsavdelare består av 3 eller 5 delar. Dessutom kan produkterna ha en horisontell eller vertikal orientering. Bland de tillgängliga designerna hittar du blomstermotiv som kommer att fylla din inredning med friskhet, eleganta abstraktioner som är idealiska för de mest representativa rummen samt landskap inspirerade av Japan eller tropiska öar som kommer att betona din passion för resor och få dig att längta till avlägsna platser.

Hur använder du rumsavdelare i din rumsinredning? Det finns verkligen otaliga sätt. Allt beror på dina behov och din fantasi. Med rumsavdelare kan du till exempel separera utrymmet mellan pentryt och vardagsrum. Med en väl vald produkt kan du också avskilja en arbetsyta för två personer i samma rum. Funktionella rumsavdelare är idealiska för små interiörer, till exempel i studios, där smart användning av utrymmet är mycket viktigt. Dessutom gör de det möjligt för dig att dölja mindre estetiskt tilltalande delar av din inredning, så att de inte kan ses av dina besökare. Alla våra rumsavdelare är tillverkade av massivt trä, på vilket vi har applicerat en non-woven duk. Detta är en garanti för hög kvalitet som alla som drömmer om ett robust och hållbart inredningstillägg kommer att uppskatta. Upptäck vår kollektion och skapa ett funktionellt utrymme med våra rumsavdelare!

Textilier

Våra textilier är kvintessensen av vad vi alla söker i inredningsdesign: en kombination av estetik och funktionalitet. De unika designerna, som skapats av ett team av begåvade designers, har mycket större potential än att bara försköna ett väggutrymme. Vi har sett till att varje del av ditt hem får en chans att dekoreras: ditt bord kommer att prydas med traditionella dukar eller moderna löpare, din säng eller soffa kommer att värmas av smakfulla kuddar och dina fönster kommer att vara insvepta i eleganta gardiner. Och vi har inte heller glömt bort dig, för i vår textilkollektion hittar du snygga ryggsäckar och väskor som ger en unik känsla till varje look. Att byta eller lägga till textilier i din inredning är det snabbaste och billigaste sättet att ge ditt vardagsrum en spektakulär metamorfos - även en säsongsbetonad sådan för att matcha vädret utanför fönstret. De ger dig inte bara en unik estetisk upplevelse, utan tar också hand om din komfort genom att ge rummet värme och mysighet.

Textilierna från bimago utmärker sig genom sin fängslande design som fångar ögat och ger rummet en helt ny karaktär. Trycket på det högkvalitativa tyget kännetecknas av hållbara färger och exakt återgivning av de minsta detaljerna. Skönhet är ett ytterst subjektivt begrepp, och därför har vi fokuserat på olika motiv och olika kromatiska kombinationer i vårt sortiment. Därför kan du enkelt matcha ett sådant dekorativt element med den designstil som dominerar ditt hem. Våra textilier har en annan obestridlig fördel: de kan införlivas i din inredning på några minuter, och det inredda utrymmet kommer att garantera en effektiv och behaglig avkoppling hemma. Bland den myriad av mönster som finns i vår butik finns det garanterat en dekoration som uppfyller dina estetiska förväntningar och gör att du kan framkalla rätt stämning i din inredning.