inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Textilier monstera

Filter

Filter

Typ

  • filters.facets.more.product_type

    filters.facets.less.product_type

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
Textilier med monsterablad är ett förslag för älskare av exotiska växter med en unik look. Du kan välja bland annat monsteradukar som kommer att förgylla familjemöten. Vi erbjuder också gardiner som skapar en enastående fönsterinredning, samt kuddar som kan placeras på sängen i sovrummet eller på soffan i vardagsrummet. Den intensiva gröna färgen från monsterabladen kommer att ge liv åt interiören och skapa en extraordinär atmosfär i ditt hem. Textilier inspirerade av exotisk flora kan vara ett alternativ till riktiga växter.

Monstera gardiner

Monstera är en intressant växt som kännetecknas av stora hjärtformade blad. Den här motivet njuter av en oavbruten popularitet i inredningen av bostäder och kontor. Den inspirerar till skapandet av intressanta tillbehör som kan variera inredningen i varje rum utan att behöva genomföra komplicerade åtgärder. Människor som vill införa en touch av friskhet och exotism i sina interiörer, utan att nödvändigtvis använda verkliga växter, väljer gärna tillbehör med monstera. Monstera inspirerade oss att skapa en kollektion av textilier med monstera. Ett av förslagen är monstera gardiner, tillverkade av noggrant utvalda material. Gardinerna med monstera-blad varierar i färg och mönster: du hittar textilier i gröna nyanser samt produkter i grönt, guld och vitt. Oavsett vilket motiv du väljer, kommer monstera-gardinen att skapa en unik inredning, och ditt vardagsrum eller sovrum kommer säkert att sticka ut från andra interiörer. Monstera gardiner finns i olika storlekar, vilket gör det enkelt att anpassa dem till ditt rum.


Monstera kudde

En monstera kudde är inte bara en praktisk accessoar, utan också ett sätt att dekorera soffan i vardagsrummet eller sängen i sovrummet. Den kommer att ge en mer originell atmosfär i ditt interiör. När du tittar på våra kuddar med monstera-blad i vår kollektion kommer du inse att denna extraordinära växt har många ansikten! Du kan välja en kudde med monstera-blad på en rosa bakgrund, som kommer att livliga upp interiören, eller en kudde med monstera-blad under skyddet av natten, som kommer att ge en touch av elegans till rummet. Dessutom kan du välja mellan kuddar gjorda av mikrofiber och de gjorda av sammet. En monstera kudde fungerar som en present till en nära person, till exempel för jul eller födelsedag. Den kommer säkert att glädja en älskare av exotisk natur. Var och en av våra kuddar finns i 2 storlekar: 40x40 cm och 45x45 cm.

Monstera duk

Letar du efter en originell duk som kan ge fräschör till ditt interiör? Gillar du ovanliga och samtidigt trendiga mönster? Satsa på en monstera duk! Textilierna med detta trendiga motiv finns självklart hos bimago. Alla våra dukar förtrollar med ovanliga färger och förknippas med vår- och sommarklimatet. De kommer att förgylla både speciella tillfällen och vardagliga måltider med nära och kära. Monstera duken kommer att se fantastisk ut på alla möbler. Dessutom kommer den att framhäva fördelarna med ditt porslin. Genom att välja monstera dukar kan du vara säker på deras hållbarhet och styrka. Det breda urvalet av storlekar gör det möjligt att anpassa storleken till en specifik bord.

Monstera kuddfodral

En annan metod för att försköna interiören med en ovanlig motiv och ge den en mer mysig karaktär är kuddfodral med monstera motiv. Textilierna varierar i motiv, så du kan välja det mönster som bäst passar din smak och passar in i det specifika interiöret. Genom att välja ett kuddfodral med monstera kommer du att upptäcka hur lite som behövs för att fylla ditt interiör med fräschör och naturlighet. Kuddfodralet med monstera-blad kan vara en intressant komplettering till sängklädseln. Genom att kombinera olika mönster kan du skapa en unik inredning. Kuddfodralet kommer också att fungera som dekoration i vardagsrummet, matrummet eller som kudde i ett barnrum. En sådan motiv kommer säkerligen att locka uppmärksamheten hos både familjemedlemmar och gäster. Alla kuddfodral är tillverkade av mjuka och hudvänliga material. Vi inbjuder dig att titta på vår kollektion av textilier med monstera och experimentera med inredningen av rummen!