inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Textilier industriella

Filter

Filter

Typ

  • filters.facets.more.product_type

    filters.facets.less.product_type

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Loftlokaler behöver inte vara råa och opersonliga. Genom att använda industriella textilier i deras inredning kan du skapa en mysig atmosfär. I vår kollektion erbjuder vi kuddar tillverkade av mjuka och behagliga material, ovanliga mörkläggande gardiner och dukar. Industriella textilier håller sig i dämpade färger, där svart, brunt och grått dominerar. Vi bjuder in dig att bekanta dig med våra produkter och att dra nytta av rikedom av strukturer, mönster och färger!

Industriella gardiner

Industriell stil är en designestetik som för tankarna till loftstilen. Den kännetecknas av råa material, synligt tegel och ståldetaljer. Industriella gardiner är en viktig dekoration inom loftstilen och dekorprojekt. Industriella kuddar är ett utmärkt sätt att addera charm och färg till ditt hem. Sammet är ett utmärkt val för en industriell look, eftersom det är naturligt mjukt och hållbart. Industriella kuddar från Bimago kommer att fungera perfekt som dekoration på soffan eller stolen! Industriella kuddar från Bimago garanterar högkvalitativa material och bra design som kommer att lysa upp ditt loftinspirerade interiör.


Kuddar i industriell stil

När du dekorerar med textilier i industriell stil är det viktigt att skapa en enhetlig look - i den här stilen vill du undvika slumpmässiga möbler eller tillbehör som inte skapar en sammanhängande komposition. För att uppnå en sammanhängande inredning börja med att välja en eller två färger som dominerar i rummet och matcha sedan med de valda industriella kuddarna från Bimago! Kuddar i industriell stil är inte bara en trendig tillägg till vardagsrummet och sovrummet, utan även funktionella dekorationer till barnrummet. De kommer också att fungera bra som en inflyttningsgåva till någon nära och kära. Välj din favoritdesign och färg och njut av industriella textilier i ditt hem!