inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Kärlekens tapeter

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Kärlekstapeter är glada motiv med trevliga färger som skapar en romantisk atmosfär i din inredning. Tapeter med kärkeksdesign passar perfekt i ett sovrum, ett vardagsrum eller ett tonårsrum. På bimago hittar du blomsterkompositioner med rosa och vita hjärtan, vackra enhörningar och dekorationer med fragment från "Den lille prinsen" eller "En midsommarnattsdröm". Oavsett vilket tema du väljer garanterar vi att kärlekstapeter kommer att göra ditt rum mysigare.

Kärlekens tapeter

Är du kär och vet inte vad du ska ge din andra hälft? Är ditt kärleksnäste tomt och vill du dekorera det på något sätt? Vi har lösningen på alla dina problem: kärlekspolstring. I det här romantiska urvalet hittar du massor av idéer för att försköna eller förhöja ditt kärleksnäste. Kärlekstapeter är naturligtvis inte bara för förälskare, nygifta eller par som varit gifta i flera år, utan för alla som känner kärlek. Du kan också använda tapeter med kärleksdesign i dina barns rum för att påminna dem om hur mycket du älskar dem, du kan ge dem till dina vänner för att säga "Jag älskar dig" på ett originellt sätt. Vi bjuder in dig till en rundtur på bimago för att se hela kollektionen.


Tapeter med kärlekstema

Efter så många år tillsammans är det också svårt att hitta en gåva att ge din älskling. I slutändan är det brist på idéer, men vi kommer till din hjälp med en speciell och originell idé: kärleksdesigntapeter. Kärleksdesigntapeter uttrycker kärlek på olika sätt, från det enklaste och mest direkta sättet, dvs. genom att använda hjärtan i mönster, till mer kreativa sätt med ett sol-måne-mönster, så kärlekstapeter är för alla, även för dem som älskar men vill visa det på ett mer originellt och speciellt sätt. Alla tapeter med Love-design har ett full HD-tryck, så att du kan se även de minsta detaljerna, och dessutom är alla tapeter med Love-design tryckta med luktfria och 100 % säkra toners, så du kan klistra in dem även i de yngsta barnens rum utan att behöva oroa dig för vad de kommer att andas in. Vi bryr oss mycket om våra kunders hälsa och väljer därför material som är säkra för alla.