inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Måla efter nummer

Filter

Filter

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 12
 5. 22
Väck konstnären i dig! Måla efter nummer slår för närvarande popularitetsrekord. Och det är inte så konstigt: det är ett riktigt bra sätt att upptäcka konstnärlig passion i dig själv, öva tålamod och precision, samt: koppla av och varva ner efter en stressig dag. Till varje set bifogar vi en duk som är uppspänd på kilram, instruktioner och en uppsättning passande färger och penslar. Välj mellan många olika typer av motiv med våra måla efter nummer tavlor. Hitta en dekorationsidé på bimago.

Måla efter nummer – skaffa dig en ny hobby

Måla efter nummer anses vara en kreativ och rolig fritidsyssla. målningsuppsättningarna från bimagogalleriet är särskilt riktade för människor som älskar olika hantverk och konstnärliga aktiviteter. I vår samling hittar du målningar för färgläggning för alla åldrar. Måla efter nummer för barn innehåller en målning med djur eller karaktärer från populära tecknade filmer. De vuxna hittar landskap, blommor, djur eller modern gatukonst. Måla efter nummer är en aktivitet för alla de som alltid ville lära sig måla. Tack vare de tydliga målningsinstruktionerna och de numrerade målningsfälten kan du öva på att måla för att skapa dina egna verk i framtiden. Om du vill minska stressen och skapa något vackert är det värt att välja måla efter nummer. Den här färgbilden är inte bara mycket rolig utan främjar också kreativitet och rörelsekoordination och förbättrar manuella färdigheter. Upptäck de nya produkterna – måla efter nummer - set i vår onlinebutik.

visa mer dölj

Måla efter nummer set – Musthave i bimago onlinebutiken

Målningssets från vårt galleri innehåller alla nödvändiga tillbehör. Måla med nummer trycktes på duk och monterades på spännramen. Därför kan denna handgjorda dekoration hängas upp direkt på väggen. I det kompletta setet finns akrylfärger i behållare som inte kräver någon blandning. Alla behållare har markerats med motsvarande nummer. Målningsseten innehåller också borstar i olika storlekar vilket gör det enkelt att måla i både små och stora målningsfält. Målningssetet har förpackats smakfullt så att det kan göras till en unik present. måla efter nummer innehåller en mängd mönster i olika svårighetsnivåer – både barn och vuxna kommer att hitta intressanta målarbilder med nummer. Djur, utsikt över landskap, blommor och många andra motiv – kolla in måla efter nummer - set på bimago.

Självmålad tavla – en perfekt dekorationsidé för ditt hem

Målningar för färgläggning kan bli en unik eyecatcher i din lägenhet. Med tavlor måla efter nummer kan du inte bara dekorera din lägenhet utan också uttrycka din passion. Tavlan bli utsträckt på träramen och är redo att hängas upp. Du kan också måla sidokanterna och ge din målning en trendig karaktär. Motiven för tavlorna måla efter nummer är väldigt imponerande och eleganta. Du hittar definitivt ditt favoritmotiv i den omfattande kollektionen. Bland måla efter nummer canvastavlor saknar du varken abstrakta moderna tavlor, förtrollande landskap eller färgglada blommor. Det stora sortimentet erbjuder dig perfekta dekorationer för barn, sovrum eller vardagsrum. Måla efter nummer blir en stor fritidsaktivitet och ger varje rum en fantastisk stil. Upptäck alla våra produkter!

Måla efter nummer och andra dekorationer från bimago

Måla efter nummer-set är en nyhet i vårt galleri. Tack vare denna kollektion kan du inte bara hitta färdiga dekorationer för ditt hem utan också skapa din egen handgjorda väggdekoration. De tydliga instruktionerna gör det enkelt att vackert färga bilderna från bimago utan stora problem. måla efter nummer-setet kan ges till en vän som älskar kreativa aktiviteter. Om du letar efter andra presentidéer rekommenderar vi en scratch map eller världskartor som finns i vår onlinebutik. Med dessa dekorationer kan du markera dina besökta länder och platser. Inga moderna dekorationer saknas i Bimagos galleri. De handmålade tavlorna, fototapeterna, konsttrycken, wallstickers och skärmarna är bara en del i vårt stora sortiment. Tack vare det stora utbudet av mönster kan alla hitta en perfekt väggdekoration för vardagsrum, sovrum, kök, kontor eller restaurang. Förutom samling av måla efter nummer kan du även kolla in andra Bimago-produkter!