inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Rustika tapeter

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Dense Structure
från
406,26 kr
Tapet Simple Elegance
från
406,26 kr
Tapet Lemon Garden
från
406,26 kr
Tapet Pink Joy
från
406,26 kr
Tapet Colorful Summer
från
406,26 kr
Tapet Exotic Splendor
från
406,26 kr
Tapet Feathery Beauty
från
406,26 kr
Tapet Spring Ornament
från
406,26 kr
Tapet Shiny Nature
från
406,26 kr
Tapet Forest Dance
från
406,26 kr
Tapet Forest Bouquets
från
406,26 kr
Tapet Sorted Nature
från
406,26 kr
Tapet Ivy Shoots
från
406,26 kr
Tapet Japandi style
från
406,26 kr
Tapet Full of shapes
från
406,26 kr
Tapet Rural Mosaic
från
614,16 kr
Tapet Warm Boards
från
614,16 kr
Tapet Sea Boards
från
614,16 kr
Tapet Sleepy Mosaic
från
614,16 kr
Tapet Wild Banana
från
406,26 kr
Tapet Zebra Pattern
från
406,26 kr
Tapet Rust Rhythm
från
406,26 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 6
Rustik tapetkollektion kommer att tilltala människor som älskar naturens skönhet och lantlig idyll. De kommer att göra det möjligt för dig att skapa en inredning som hänvisar till de sorglösa minnen som skapats i familjens hem. Rustika tapetmönster använder naturliga teman: trä, blommor, löv samt naturstenar och tegel. De harmonierar med vitkalkade väggar, träbjälkar och en hemtrevlig atmosfär. Vill du att din omgivning ska vara ljus, varm och mysig? I vår rustika kollektion hittar du säkert något som passar just dig.

Rustik tapet

Få en mysig inredningseffekt genom att välja våra rustika tapeter. I sin stil hänvisar de till naturliga, lantliga landskap. Utan tvekan kommer rustika tapeter för väggen att uppfylla förväntningarna hos dem som uppskattar naturens skönhet och älskar att umgås med sin omgivning. Alla rustika tapeter i bimagos utbud utmärker sig med en estetik som ligger över genomsnittet. Vi vill att våra produkter ska passa så många kunders behov som möjligt. Därför kan du välja mellan olika tapeter i rustik stil. De enskilda produkterna skiljer sig från varandra både i färg och mönster. Gemensamt för dem är den höga kvaliteten på deras arbete. Varje rustik tapetär tillverkad av robusta material. Därför är våra rustika tapeter för väggen inte bara lätta att klistra på, utan också motståndskraftiga mot skador.


 

Tapeter i rustika stil

Vad kännetecknar en rustik tapet? Det är en väggdekoration som har element som fanns i lantstugor och herrgårdar. Rustika tapeter har vanligtvis tonade färger. Varma toner är de mest populära. Neutrala färger är det som kännetecknar nästan alla rustika tapeter, även om det också finns mindre typiska nyanser. Intressanta mönster är också en utmärkande egenskap. En väl vald tapet i lantlig stil kan ge inredningen en unik karaktär. Drömmer du om ett hus med själ? En sådan, som förtjusar med sin unika skönhet? Rustika tapeter från bimago väntar på dig. Genom att välja dem får du en hemtrevlig atmosfär som för tankarna till värme, öppenhet och gästfrihet. Du kan enkelt göra ditt vardagsrum eller sovrum mysigare. Tveka inte att ta del av våra förslag. Gör ditt hem vackrare. Det är enkelt!