inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Poster set med 3 posters

Filter

Filter

Antal delar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tavelväggar Dimma
från
1 140,03 kr
Tavelväggar Vänner
från
794,34 kr
Tavelväggar Lycklig trio
från
1 096,74 kr
Tavelväggar Egentid
från
824,76 kr
Tavelväggar Grenar
från
1 642,41 kr
Tavelväggar Lejondröm
från
1 642,41 kr
Tavelväggar Exotisk
från
1 642,41 kr
Tavelväggar Sketches
från
325,80 kr
Tavelväggar Sunset
från
692,46 kr
Tavelväggar Love
från
701,64 kr
Tavelväggar Wildlife
från
895,14 kr
  1. 1
  2. 2
Letar du efter en fashionabel väggdekoration? Upptäck 3 postersetet från bimago! Färdiga posterkompositioner är ett enkelt sätt att försköna praktiskt taget vilken inredning som helst - vardagsrum, hall, sovrum eller kontor. Setet med 3 inramade posters möjliggör en komposition av landskap som får dig att känna dig närmare naturen, eller ett saftigt frukttema som fyller dina rum med friskhet! Poster triptycher ger många möjligheter. Välj det tema som passar dig bäst och förändra ditt rum tack vare uppsättningarna med 3 posters.

Sets med 3 posters

Vill du ha en speciell dekoration men vill inte gå över gränsen! Bimagos 3-set posters är den perfekta lösningen för dig och din inredning. I vårt utbud hittar du ett brett utbud av motiv och stilar, så att dessa posters kan anpassas för att passa in i vilken inredning som helst. Du kan placera dem bredvid varandra, i olika hörn av rummet eller hänga dem i olika rum. Möjligheterna att skapa kompositioner är många, du behöver bara använda din fantasi.

Uppsättning med 3 färdiga posters

Setet med 3 färdiga posters är ett enkelt och billigt sätt att skapa ett innovativt utseende i din inredning. Du kan använda våra posters i vardagsrummet, sovrummet, köket eller på kontoret. Dessutom kan följande dekorationer användas för hotell, spa, kontor eller byråer. Fånga dina gästers och kunders uppmärksamhet med de fantastiska motiven från bimago. Vi har posters för alla smaker, från glamorösa eller klassiska till moderna eller minimalistiska. Posters från bimago hjälper dig att slappna av och stimulera dina sinnen. Njut av de fantastiska postersen från bimago och skapa ett innovativt utseende för dina väggar. Du kan också köpa posterset från bimago som en fin gåva till en älskad person. Missa inte de fantastiska erbjudandena från bimago, besök oss och upptäck resten av våra fantastiska dekorativa produkter, du hittar motiv, posters, måla efter nummer, tapeter och mycket mer. Låt fantasin flöda och skapa en drömstämning med de unika dekorationer som erbjuds på bimago.