inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Rumsavdelare -35% rabatt Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Rumsavdelare för kontoret - dekorationer bimago

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Att arbeta hemifrån har många fördelar, men också vissa nackdelar. Förutom bekvämligheten är det också svårt att fokusera och skilja på privat- och yrkesliv. På grund av bristen på tillräckligt utrymme blir vi lätt distraherade av de stimuli vi får. Hur gör man det bekvämt och effektivt att arbeta hemifrån? Kontorsrumsavdelare och kontorsväggar från bimago är en bundsförvant för att separera ditt arbetsutrymme! Det är också en idealisk lösning för små lägenheter där det inte finns utrymme för ett separat kontor.

Rumsavdelare för kontoret

Våra rumsavdelare är inte bara ett perfekt dekorations- och indelningssystem för bostäder, utan även för kontor och byråer. På stora kontor är de ett bekvämt alternativ för att dela upp olika anställdas arbetsområden. På så sätt kan alla arbeta i lugn och ro. Förutom att dela upp områdena kommer våra rumsavdelare också att vara ett utmärkt element för att stimulera sinnet. Du hittar ett stort urval av motiv. Vi rekommenderar rumsavdelare med marina eller naturliga teman för att ge arbetsplatserna en behaglig atmosfär. Genom att separera arbetsområdena kan man också förhindra att bakterier överförs, särskilt i dessa tider.

Visa mer Visa mindre

Skiljevägger för kontoret

Med rumsavdelare för kontoret kan du separera de olika arbetsområdena eller separera arbetsområdet från väntrummet. Det finns ett stort urval av mönster och teman i vårt utbud, så att du kan välja något som matchar stilen på ditt kontor. Rumsavdelare är lätta att placera och ta bort och gör det möjligt att skapa avskildhet och dela upp utrymmen utan att det krävs några större ingrepp, som att sätta upp en vägg. Organisera ditt utrymme och ge din inredning ett innovativt och originellt utseende med Bimagos produkter. Du kan också använda rumsavdelare för att separera arbetsområdet från fritids- och matplatsen. Upptäck de fantastiska erbjudandena i vår webbutik och välj rätt produkt för dig! Förutom rumsavdelare som passar för kontor hittar du även andra produkter som du kan använda för att göra din inredning unik.