inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tvättbar tapeter

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Dinos
från
1 278,00 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 10
 5. 17
Tvättbara tapeter från bimago-kollektionen är ett utmärkt sätt att förgylla din inredning. De är speciellt anpassade för krävande miljöer, som de som ofta utsätts för fukt, samt rum som är extra utsatta för smuts, pollen eller damm. Eventuella fläckar på den extra tvättbara tapeten kan enkelt torkas bort med en fuktig trasa. I bimago-kollektionen finner du väggdekorationer som är trendiga, varierade i mönster, struktur och färg. Utforska våra vattentäta och tvättbara tapeter och skapa din drömdekoration för kök, badrum eller vardagsrum redan idag med en tvättbar tapet rusta! Med en tapet tvättbar kan du enkelt underhålla dina väggar och hålla dem fräscha och stiliga länge.

Tvättbar tapet

Letar du efter ett sätt att dekorera en interiör vars väggar utsätts för smuts och fläckar? Missa inte kollektionen med vattentäta tapeter, med vilka du enkelt kan försköna kök, badrum och andra interiörer med tuffa förhållanden. Dessa tapeter är belagda med specialbeläggningar som skyddar mot vatten, ånga och fett. De tål tvätt och skrubbning, vilket innebär att de behåller sina estetiska egenskaper under en längre tid. Tvättbara tapeter är ett attraktivt alternativ till kakel. I vår kollektion av tvättbara tapeter hittar du dekorationer som kan användas i alla typer av inredningar. De är perfekta att använda i barnrum, eftersom de är lätta att ta bort smuts och teckningar om det behövs. Du kan framgångsrikt använda dem inte bara i bostadsinteriörer utan också i trapphus, butiker och andra offentliga anläggningar.


Tvättbara tapeter för kök

Om du letar efter väggdekorationer för kök som inte är rädda för fläckar från såser och annan smuts från matlagning, kommer tvättbara tapeter för kök säkert att uppfylla dina förväntningar. Precis som de andra tapeterna hos bimago finns de i en mängd olika mönster och färger. Bland dem hittar du säkert ett motiv som passar just ditt rum. I en modern interiör kan du använda den trendiga tvättbara tapeten för kök, som hålls i en färg. Om du vill inreda ett rum i glamourstil ska du välja tvättbara tapeter som imiterar marmor eller dekorationer med eleganta geometriska motiv. För ett litet kök rekommenderar vi tvättbara 3D-tapeter för kök, som inte bara kommer att försköna utan också optiskt förstora interiören. Det kan vara en bra idé att använda tapeter som en accent genom att placera en dekorationsremsa på väggen mellan bänkskivan och väggskåpen.

Vattentät tapet för badrummet

Tvättbara tapeter för badrummet är en attraktiv lösning för människor som letar efter ett effektivt och billigt sätt att förvandla ett rum eller maskera interiörbrister. En viktig fördel med sådana dekorationer är deras motståndskraft mot ånga eller tvålrester. Tack vare detta kan vattentäta tapeter för badrummet placeras på väggen i dusch- eller badkarområdet. Om du råkar få tapeten smutsig kan du enkelt tvätta den med rent vatten och en svamp.
Tapeter från vår kollektion kan vara ett alternativ till kakelplattor - installationen är enklare och du slipper krånglet med att skära kakelplattor eller förbereda murbruk.
Vattentäta tapeter med ett originellt motiv kommer att förvandla ditt badrum till oigenkännlighet. Blommotiv, inklusive exotiska blommor, och imitationer av naturmaterial - trä, sten eller tegel - kommer att fungera perfekt i badrummet. En bra lösning är att placera tapeter på bara en utvald vägg - på så sätt undviker du att överväldiga interiören.

Tvättbar tapet för korridoren

Tvättbara tapeter rekommenderas också för hallen. Dessa dekorationer absorberar inte smuts från lera, vilket detta rum ofta utsätts för, särskilt under höst och vinter. I en liten hall kommer tapeter att fungera bra för att optiskt förstora interiören. 3D-tapeter är ett bra val, liksom tapeter med horisontella eller vertikala ränder. Vertikala ränder får ditt rum att se längre ut, medan horisontella ränder optiskt förstorar interiören. Du kan också välja en originell geometrisk komposition. Denna tvättbara halltapet kommer säkert att fånga dina gästers blickar och hjälpa dig att göra ett gott intryck.
Ta en titt på vår kollektion av vattentäta tapeter!