inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Rumsavdelare -25% rabatt Erbjudandet gäller till 2024.05.23

Rumsavdelare minimalistiska

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Rumsavdelare Pale Palms II [Room Dividers]
från
1 642,95 kr
2 190,69 kr
-25%
Rumsavdelare In the Sunny Garden II [Room Dividers]
från
1 642,95 kr
2 190,69 kr
-25%
Rumsavdelare Green Banana Leaves II [Room Dividers]
från
1 642,95 kr
2 190,69 kr
-25%
Rumsavdelare Colorful Terrazzo II [Room Dividers]
från
1 642,95 kr
2 190,69 kr
-25%
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Föredrar du fina mönster och mjuka färger i inredningen? I så fall får du inte missa bimagos kollektion av minimalistiska rumsavdelare, utformade i linje med de senaste trenderna! I det breda utbudet av teman hittar du säkert en lämplig lösning för ditt rum. Vi erbjuder bland annat spännande abstraktioner, diskreta bergslandskap, stenimitationer och mosaiker med blommiga och geometriska element. Den minimalistiska rumsavskiljaren från bimago kombinerar gediget hantverk, funktionalitet och unik design!

Rumsavdelare i minimalistisk stil

Minimalism är en populär stil som står i total kontrast till stilar som futurism och alla de stilar som föredrar starka färger och många detaljer. Som namnet antyder behöver minimalism bara ett fåtal viktiga element. Minimala rumsavdelare är mycket uppskattade för sin mångsidighet både när det gäller färg och form och för de olika funktioner som de kan fylla, så alla de sätt på vilka en minimal rumsavdelare kan användas: en enkel dekoration, den kan dela upp två rum, den kan dölja skräp, den kan användas för att byta kläder, det är ett extremt mångsidigt objekt ur funktionell synvinkel. Den minimala partitionen är ett bra köp, och den minimala versionen är lätt att placera och matcha med resten.


Minimala rumsavdelare

Designvärlden är i ständig förändring, det som är modernt nu och på modet i morgon är redan gammalt. En sak som aldrig går ur modet och som faktiskt har kommit på modet igen bara under de senaste åren är rumsavdelare. Den minimala rumsavdelaren 3-delad används för att dela upp två rum eller för att dölja skräp eller till och med bara för att dölja föremål som du inte vill slänga, men som inte ens kan ligga framme. Dessutom har minimala rumsavdelare egenskapen att vara mycket enkla både i sina färger och i sina motiv, så att det blir mycket lätt att kombinera dem med andra inredningselement som redan finns i rummet. Minimala rumsavdelare är möbelelement för både inomhus och utomhus, och de är mycket lätta att flytta så du behöver inte kämpa om du vill flytta dem från ett rum till ett annat eller från inomhus till utomhus.