inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Rumsavdelare -35% rabatt Erbjudandet gäller till 2024.05.27

Rumsavdelare scandi boho

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Rumsavdelare Misty Forest II [Room Dividers]
från
1 322,19 kr
2 034,18 kr
-35%
Rumsavdelare Pale Palms II [Room Dividers]
från
1 322,19 kr
2 034,18 kr
-35%
Rumsavdelare Fleeting Hues II [Room Dividers]
från
1 322,19 kr
2 034,18 kr
-35%
Rumsavdelare Natural Brightness II [Room Dividers]
från
1 322,19 kr
2 034,18 kr
-35%
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Scandi boho är en alltmer populär stil inom inredning. Den här trenden kombinerar skandinavisk enkelhet och coolness med konstnärlig galenskap. Det har blivit en inspiration för oss att skapa en kollektion av scandi boho-rumsavdelare på bimago! Boho scandi-rumsavdelaren gör att du kan dela upp ditt utrymme i mindre områden och kan samtidigt vara en effektiv inredningsdetalj. Det finns många idéer för att använda boho scandi-rumsavdelare i rummets utformning. Skiljeväggar i scandi-boho-stil passar perfekt till många inredningar.

Skandinavisk boho-stil rumsavdelare

Letar du efter en unik, vacker och samtidigt praktisk dekoration? Vi vill erbjuda dig scandi boho-rumsavdelare som du aldrig kommer att tröttna på! Det finns många skäl att välja denna typ av dekoration. Scandi boho-rumsavdelare kan, till skillnad från tapeter, lätt flyttas till vilken plats som helst genom att dela upp utrymmet. På så sätt kan du arbeta och vila i samma rum. Med scandi boho-partitionen kan du hitta en lösning som du behöver just nu, men utan att förlora det dekorativa värdet. I den här kollektionen hittar du bara dekorativa förslag som motsvarar den skandinaviska boho-stilen som kombinerar skandinavisk minimalism och boho-lätthet.


Scandi boho vikbara paneler

Om du fortfarande inte är övertygad om scandi boho-rumsavdelarna betyder det att du behöver känna till de andra fördelarna med denna dekoration, och det finns många! Hög kvalitet tack vare ett non-woven canvasmaterial som är UV-beständigt. De scandi boho-rumsavdelarna är inramade i en träram, men den robusta konstruktionen är samtidigt lätt att fälla ihop. Scandi boho-rumsavdelarna kan bestå av 3-delad eller 5 paneler som är anslutna med metallgångjärn. Sedan ser dekorationen i scandi-boho-stilen otrolig ut, så om du drömmer om dekorationer som syns på tidningarnas förstasidor, besök bimago!