inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Textilier skog

Filter

Filter

Typ

  • filters.facets.more.product_type

    filters.facets.less.product_type

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
Textilier från skogen är en kollektion som kommer att erövra hjärtan hos naturälskare. Kuddar i sammet eller mikrofiber, inspirerade av tropisk flora och fauna, samt unika gardiner med trädtema kommer att ge liv åt rummet och skapa en trevlig atmosfär i ditt hem eller kontor. Skogstextilkollektionen inkluderar även ryggsäckar och väskor för både unga och gamla, som kommer att vara perfekta för skolan, utflykter eller dagliga inköp. Kolla in vår kollektion och upptäck vilka möjligheter skogstextilier kan erbjuda!

Gardiner med träd

Skogen är en plats där man kan känna sig speciell, andas frisk luft och beundra naturens skönhet. Det är därför inte konstigt att motiv med skog är mycket populära. De finns inte bara på väggdekorationer, utan också på textilier. Om du trivs med att vara omgiven av träd kan du dekorera fönstren i ditt rum med gardiner med träd. De kommer att ge dig komfort samtidigt som de får dig att känna dig som om du befinner dig mitt i skogen. Du kan välja gardiner med träd som du ser varje dag under dina promenader. Om du däremot letar efter något mer exotiskt kan du satsa på gardiner med en tropisk djungel. De är ett utmärkt sätt att ge liv åt interiören och känna atmosfären av en exotisk äventyr. Motiven på gardinerna kan vara färgglada blommor från djungeln eller tigrar som gömmer sig bland palmerna. Gardiner med tropisk djungel och andra gardiner med träd passar perfekt i olika typer av inredning. Gardiner med träd ger dig möjlighet att njuta av en trevlig och stämningsfull interiör. Gardinerna med träd kommer att passa perfekt med bord med marmorskiva eller kopparvaser.


Kuddar med skog

Drömmer du om en kudde som ger dig en god natts sömn? Ta en kudde med motiv av skog! Grön skogsäng eller en komposition med skogsdjur, grenar och svampar - dessa motiv kommer att tilltala älskare av våra inhemska skogar. De kommer att påminna dig om promenader längs skogsstigar. Kuddar med skog passar perfekt i olika typer av inredning. De som gillar mer exotiska motiv kan välja en djungelmotiv, kuddar med monsterablad eller djur som leoparder, tigrar eller elefanter. En sådan skogskudde kan vara särskilt uppskattad av äventyrslystna tonåringar och resenärer i alla åldrar. En bra lösning för ett barnrum skulle vara kuddar med motiv av en förtrollad skog. En skogskudde kan vara en originell presentidé till någon nära och kära. Du kan också satsa på ett skogsfodral eller textilier med löv. Vi inbjuder dig att bekanta dig med vår kollektion av skogskuddar och andra textilier med trädsmotiv som kommer att skapa en intressant interiörsdesign!

Skogsduk

En skogsduk är inte bara en praktisk lösning utan också en dekoration som kommer att pryda ditt matrum och utgöra en intressant bakgrund för varje dukning. Den kommer säkerligen att förgylla din morgonkaffe och kan också vara användbar vid familjehögtider. En skogsduk kommer också att passa utmärkt i hotell, restauranger och caféer. När du väljer produkten kan du välja en komposition med intensivt gröna löv som kommer att ge liv åt utrymmet, eller en duk med löv i kontrasterande nyanser av grönt och guld. Skogsdukar kommer att skapa en intressant harmoni med krukväxter. Alla produkter är tillverkade av högkvalitativa material, vilket garanterar hållbarhet och motståndskraft.