inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Måla efter nummer med motiv av bilar

Filter

Filter

Färg

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Bimagos kollektion av måla efter nummer innehåller många mönster, även moderna och ostandardiserade, t.ex. bilmotiv. Om du gillar klassiska bilar och vill prova på att måla kan du beställa ett målarkit med det valda motivet. En måla efter nummer-tavla med biltema passar perfekt på ditt kontor eller vardagsrum och ger samtidigt en otrolig tillfredsställelse genom att följa med i skapandet av konst! Ta en titt!

Set för att måla efter nummer med motiv av bilar

För de som älskar fyra hjul har vi skapat en kollektion för att måla efter nummer med motiv av bilar. När du köper vår uppsättning får du allt som behövs för att måla, på dukarna finns sektioner som är indelade med nummer och som du färglägger med de färger som anges i instruktionerna. Om du anser dig vara en kreativ person kan du färglägga områdena enligt ditt eget mönster och din egen fantasi.

Visa mer Visa mindre

Vackra motiv av bilar som måla efter nummer att färglägga

I kollektionen som är tillägnat måla efter nummer hittar du vackra motiv på bilar. Den här typen av dekoration passar perfekt i alla typer av inredningar. Här hittar du veteranbilar, sportbilar, lyxbilar och mycket mer. Du kan hänga upp tavlorna i ett sovrum, ett arbetsrum, ett vardagsrum eller ett barnrum. För den som älskar vintagestil föreslår vi att du väljer motiv på vackra bilar som Cadillacs eller vintage Fiat, möblerar din inredning med möbler i massivt trä, dekorationer i vintagestil, som farfarsklockor och radioapparater från samma tid. För dem som älskar den moderna stilen rekommenderar vi att du väljer sportbilar och färgglada bilar som den berömda Ferrari eller den vackra Mustang, möblerar din inredning med lackerade möbler och färgglada dekorationer som påminner om tonerna i målningarna. Våra tavlor är inte bara perfekta dekorationer utan ger dig också möjlighet att tillbringa din tid på ett annat sätt, genom att färglägga dem. Slappna av och förbättra din noggrannhet med våra tavlor. Tavlor med bilmotiv passar också bra att hänga i en bilaffär eller ett garage och reparationsverkstad. Dina kunder kommer att bli positivt överraskade. Missa inte våra fantastiska erbjudanden, besök vår webshop och välj din favoritprodukt.