tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 2021.06.14

Städer i världen - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

 • Visa fler delar

  Dölj extra delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Moderna motiv London Walk Canvastavla London Walk
från
130,77 kr
201,24 kr
Moderna motiv New York Panorama Canvastavla New York Panorama
från
254,70 kr
391,95 kr
Moderna motiv Amethystine New York Canvastavla Amethystine New York
från
442,08 kr
680,22 kr
Moderna motiv London life Canvastavla London life
från
313,56 kr
482,49 kr
Tryck på canvas På stranden Canvastavla På stranden
från
273,06 kr
420,21 kr
Moderna motiv Summer in Venice Canvastavla Summer in Venice
från
130,77 kr
201,24 kr
Moderna motiv New York: Stylish City Canvastavla New York: Stylish City
från
254,70 kr
391,95 kr
Tryck på canvas Love in Paris Canvastavla Love in Paris
från
130,77 kr
201,24 kr
Tryck på duk Pink Paris Canvastavla Pink Paris
från
130,77 kr
201,24 kr
Tryck på canvas Paris: Red Umbrellas Canvastavla Paris: Red Umbrellas
från
191,25 kr
294,30 kr
Tryck på duk Magical Paris Canvastavla Magical Paris
från
130,77 kr
201,24 kr
Moderna motiv Manhattan på natten Canvastavla Manhattan på natten
från
442,08 kr
680,22 kr
Moderna motiv Lost in NYC Canvastavla Lost in NYC
från
254,70 kr
391,95 kr
Tryck på canvas New York's magic night Canvastavla New York's magic night
från
442,08 kr
680,22 kr
Tryck på duk Purple York Canvastavla Purple York
från
421,92 kr
649,17 kr
Tryck på canvas Glittering New York Canvastavla Glittering New York
från
313,56 kr
482,49 kr
Moderna motiv Manhattan in blue shade Canvastavla Manhattan in blue shade
från
313,56 kr
482,49 kr
Tryck på duk NYC: amber eyes Canvastavla NYC: amber eyes
från
442,08 kr
680,22 kr
Moderna motiv Mosque on Near East Canvastavla Mosque on Near East
från
442,08 kr
680,22 kr
Tryck på canvas Drömmen om New York Canvastavla Drömmen om New York
från
442,08 kr
680,22 kr
Moderna motiv Pastell väderkvarnar Canvastavla Pastell väderkvarnar
från
131,04 kr
201,69 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 7
 5. 12

Städer i världen - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Städer i världen hittar du otroliga dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt urval av handmålade tavlor Städer i världen så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Städer i världen är ett intressant återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Städer i världen fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av canvastavlor Städer i världen finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Städer i världen är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som enfärgad. Tavlor i Städer i världen finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett brett utbud kommer det att förenka kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Städer i världen, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Städer i världen för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Städer i världen finns det många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Städer i världen att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum enkelt och bekvämt. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Städer i världen är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Städer i världen passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i ditt hem. Kollektionen av tavlor Städer i världen är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även alla andra rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Städer i världen kommer att passa in perfekt. Med kollektionen av tavlor Tavlor på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, just därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Städer i världen som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Städer i världen skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Städer i världen som består av flera delar differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos kollektion finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Städer i världen. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Tavlor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Städer i världen kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. En del motiv i kollektionen Städer i världen utgörs av segment som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Städer i världen i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorStäder i världen och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av tidlösa tavlor Städer i världen . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid pesonliga inredningsdetaljer som passar just dig. Våra målningar Städer i världen passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna din interör på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter mönstertapeter, taktapeter eller väggtexter – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenStäder i världen och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med målningar Städer i världen ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!