inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Världsstäder tavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Frihetsgudinnan i gult
från
434,34 kr
668,34 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 9
 5. 15
Soliga Barcelona, livliga New York, romantiska Paris... Med tavlor från Bimagos kollektion kan du flytta till din favoritplats och koppla av medan du njuter av landskapet i fjärran. Stadsmotiv är ett utmärkt sätt att dekorera interiörer, både klassiska och moderna. Du hittar stadsmotiv och tavlor med städer som framhäver minimalismen i rummet eller ger det en vintagekänsla. Tavlor med städer ger en extraordinär inredningskänsla!

Stadstavlor - runt om i världen med väggdekorationer

Full av liv på dagen och mystiska på natten - världens städer är fulla av magi och överraskningar som bara väntar på att avslöjas. Det är svårt att beskriva själen i varje stad i ord, men man kan visa den på tusen sätt. Med vår samling stadsmotiv vill vi bjuda in dig att ta med dig en fläkt av äventyr in i ditt hem. Med New York-motiv, Paris-posters eller Venedig-motiv kan du bryta vardagens monotoni och drömma om platser att besöka. Våra designers har ställt mer än 500 stadstavlor till ditt förfogande, tryckta eller målade på italiensk canvas av hög kvalitet. Nu kan du börja morgonen med en kopp kaffe framför Eiffeltornet eller med utsikt över Brooklyn Bridge. Världen är full av underbara platser och en livstid räcker inte för att besöka dem alla. Våra stadslandskap ger dig chansen att resa långt utan att du någonsin har passerat din dörr. Oavsett om det handlar om smala skyskrapor, majestätiska byggnader eller världens mest pittoreska gator och gränder - vi garanterar att våra stadsmotiv uppfyller alla dina estetiska förväntningar.

Visa mer Visa mindre

Stadstavlor - canvasmotiv och tavlor som förhöjer varje rum

Statsmotiv har många ansikten och kan förhöja vilken inredning som helst. Oavsett om du har en industriell eller minimalistisk inredningsstil kan du välja svartvita tryck från London eller New York med nattliga motiv. Om du vill försköna dina väggar med en charmig atmosfär och raffinerad elegans kan du välja tavlor från Venedig eller Paris. Varje tom vägg kan förvandlas till ett fascinerande hörn av världen som fascinerar och inspirerar till att ge sig ut i det okända. Vill du hålla dig uppdaterad med moderna inredningslösningar? Upptäck den enorma potentialen hos stadsmotiv med flera delar som skrivs ut i stora format och se din vägg bli rummets obestridda stjärna. Bilden av Brooklyn Bridge som är uppdelad i fem dukar är det mest populära motivet bland de New York-motiv som finns på vår webbplats. I vårt sortiment hittar du dock många andra väggdekorationer som har stor effekt. Ett tips: stadstavlor är också en bra presentidé för alla passionerade resenärer.

Ge din plats en extra boost med stadstavlor

Hotell, bar eller restaurang - alla som driver ett serviceföretag vet hur viktigt det är att ta emot kunderna i en trevlig och estetiskt tilltalande miljö. Det som räknas är detaljerna som inte bara skapar en mysig atmosfär, utan också höjer profilen för ett visst företag. Det snabbaste sättet att förnya eller komplettera inredningen av en lokal är att fokusera på väggdekorationer. De återspeglar den samordnade bilden av ditt företag. Att dekorera hotellets lobby med New York-motiv eller Paris-posters ger ett varmt välkomnande till gäster från hela världen. Restauranger som serverar traditionella venetianska rätter kan väcka kundernas aptit med tavlor av Venedig på väggen. Stadstavlor är också ett utmärkt dekorativt val för ägaren till ett internationellt verksamt företag. Ge dina kontorsväggar ett lyft med stadsmotiv och framhäv ditt företags närvaro på olika marknader.

Upptäck fascinationen av stadsmotiv och andra Bimago-dekorationer

På Bimago är konst och design sammanflätade på ett unikt sätt. Stadsbilden med mer än 500 motiv är bara en liten del av vårt omfattande sortiment. Alla Bimago-produkter är utformade för ett hem som återspeglar invånarnas personlighet. Canvasmålningar, tavlor, tapeter, väggdekorer, rumsavdelare - det finns ett stort urval för att tillfredsställa alla behov och smaker. Enligt Bimago är hemmet en mysig plats som uppfyller familjens behov - både estetiskt och funktionellt. De moderna New York-posters passar perfekt till minimalistisk, industriell eller nordisk inredning, medan de slående Paris-posters passar perfekt till klassiskt inredda rum. Men om stadsmotiven inte faller dig i smaken kan du bläddra i vår katalog och ta en titt på våra andra fantastiska väggdekorationer. Bimagos kreativa anda står alltid till ditt förfogande, oavsett vad du behöver.