inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter Erbjudandet gäller till 2024.05.27 upptäck mera

~Art Collection~

En perfekt kombination av finess och minimalism

Upptäck kollektionen

Linear design

Minimal art

Vad ser du framför dig med dina fantasiögon när du tänker på konst? En explosion av färger, ett skrik, ett obehindrat uttryck? Kanske talar sann konst till oss högre när den viskar? Linjen, ledmotivet för Line Art-kollektionen, skapar nya känslor likt en livslinje med inspiration från naturen och människokroppens eteriska skönhet. En nypa abstrakt design, en gnutta pastellfärger och en antydan till minimalism: detta är ett underbart recept på den perfekta kompositionen

Enkelhet är den
främsta förädlingen. Leonardo da Vinci

Line Art Minimalismens diskreta charm

Linjekonst är ett mycket omtyckt tema inom väggdekor och idag presenterar vi det för dig i en helt ny skepnad och som ett ledmotiv i den senaste Bimago-kollektionen. Den diskreta och något stränga skönheten i linjekonsten är essensen av minimalism. Varje linje har ett specifikt syfte och samtidigt är den slutliga effekten så vacker att den matchar alla arrangemang oavsett miljö. Line Art-motiv ger karaktär till interiörer med en klassisk känsla samtidigt som de i redan mycket stilrena atmosfärer introducerar önskad balans.

Subtila konturmotiv Ibland är mindre mer

Inspirationen till Line Art-kollektionen är naturens och människokroppens skönhet: silhuetten, händerna och ansiktet. Former så välkända för oss får större uttryck i linjekonstens abstrakta tillvägagångssätt - den konstnärliga linjen betonar det som är väsentligt och utelämnar det som är överflödigt. Line Art-posters i svart och vitt är sammanflätade med färgglada mönster: mjuka pasteller och ljusa jordtoner. De minimalistiska bilderna i denna kollektion är lätta att kombinera med varandra och den slutliga effekten begränsas endast av din egna kreativitet.