inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapeter årstider

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Plant Fans
från
535,32 kr
Tapet Spring Beauty
från
535,32 kr
Tapet Rose Charm
från
535,32 kr
Tapet Rustle of Heat
från
535,32 kr
Tapet Evening Blue
från
535,32 kr
Tapet Bouquets
från
535,32 kr
Tapet Weave Mistletoe
från
535,32 kr
Tapet Balanced Green
från
535,32 kr
Tapet Spring Green
från
535,32 kr
Tapet Flowery Wealth
från
535,32 kr
Tapet Fragrant Leaves
från
535,32 kr
Tapet South Wind
från
535,32 kr
Tapet Poppy Meadow
från
535,32 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Varje årstid har sin egen särprägel som du kan markera i din inredning med årstidsbetonade tapeter från bimago! Årstidstapeter är universella inredningstillbehör som gör att du kan introducera vårens fräscha natur som vaknar till liv, höstens drömmar eller en varm sommarbris! Fyra årstidstapeter i intensiva färger lyser upp rummet, medan tapeter i dämpade färger ger elegans.

Tapeter med de fyra årstiderna

De fyra årstiderna är inte bara huvudtemat i Vivaldis musik, utan även i vår senaste kollektion av tapeter med fyra årstider. Den fantastiska världen av väggdekorationer väntar på dig! Du kan välja mellan många färger, både ljusa och mörka, men allt beror på vilken effekt du vill uppnå. Välj ljusa färger om du vill skapa ett rum fullt av energi och dämpade färger om du vill skapa en svalare atmosfär. Designtapeterna med de fyra årstiderna kan kombineras med andra dekorationer från våra olika kollektionar. Alla förslag har en universell karaktär, så de passar bra in i alla stilar. Tapeterna från de fyra årstiderna passar bra i minimalistiska, orientaliska, glamorösa, art deco-, provensalska eller shabby chic-inredningar. Som du ser har du många möjligheter, så utnyttja dem till fullo genom att inreda ditt hem!


Fyra årstider design tapeter

Tapeteren för fyra årstider visar olika motiv, så om du inte redan har en idé i huvudet kan detta vara till hjälp. Detta dekorativa element finns i moderna lägenheter, kontorsbyggnader och hotell. På 2000-talet är estetik av stor betydelse, så att följa de senaste trenderna är ett tecken på god smak. Tapeter med fyra årstider är ett perfekt exempel på detta och gästerna kommer också att uppskatta den moderna designen. Vita väggar är redan passé och även om de är målade ser de inte eleganta ut. 4-season design tapeter ger en touch av sofistikering utan större arbete och förändringar. Du kan enkelt sätta upp dem utan hjälp av en yrkesman. Det finns ingen enklare lösning för att försköna vardagsrum, sovrum, badrum eller kök. Tapeterna har blivit omtyckta och är därför ofta ett måste på restauranger, kaféer och tesalonger. Upptäck alla fördelarna med denna fenomenala dekoration och säg adjö till anonym inredning!

Fyra årstider tapeter

Letar du efter något speciellt för din inredning? I det här fallet bör du vara intresserad av årets årstider som fototapeter. Det här är imponerande väggdekorationer som du kan ändra din inredning helt och hållet utan någon uppenbar ansträngning. Vi är övertygade om att du kommer att gilla fototapeterna i bimago-kollektionen. Vi erbjuder designfototapeter årets säsonger i non-woven tyg, som kännetecknas av sin soliditet och det faktum att de varken expanderar eller krymper. Alla tillgängliga motiv kan också beställas i en självhäftande version, om så önskas. Vi ger dig möjlighet att se till att din beställning uppfyller dina krav. Observera att alla tapeter med årets årstider finns i rullar. De har ett upprepningsbart mönster och produceras med hjälp av full HD-tryckteknik. Du kan vara säker på att du inte blir besviken på deras kvalitet.

Designtapeter årets årstider för väggar

Kategorin årstider innehåller unika motiv som kan användas på många olika sätt. Bland dem finns motiv som passar perfekt för vardagsrummet, men också för matsalen, sovrummet eller arbetsrummet. Designtapeter med årstider är dessutom så eleganta att de kan användas för att dekorera väggar på offentliga platser. De är en perfekt lösning för till exempel en bar eller restaurang, en reception, ett spa eller ett pensionat. Fototapeter med årets årstider fascinerar alla som tittar på dem. De är genomarbetade in i minsta detalj och samtidigt hållbara. Vår tapet för årets säsong är UV-beständig, så du kan placera den även i soliga rum. De dekorationer som beställs på bimago kan lätt kombineras med både klassisk och modern inredning. Designtapeter med årets årstider är en exceptionell del av bimagos sortiment, som innehåller noggrant utvalda och eleganta motiv.