inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapeter Retro

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Noble Jade
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Floristic Fresco
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Old Postcard
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Painted Lunaria
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Tall Grasses - Brown
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Geometric Wreath (Pink)
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Retro Continents (Grey)
från
185,49 kr
370,98 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Det förflutna döljer mysterier och nostalgi för det som är förflutet och som har lämnat ett outplånligt märke i historien. Retrotapeter från bimago är en bro mellan de senaste årtiondenas klassiska estetik och en modern inställning till inredning! En retrotapet är en iögonfallande blommig komposition som ger stil åt alla rum och geometriska mönster som hänvisar till 1970-talet ger rummet dynamik. Retro fototapeter kommer att locka interiörälskare med en själ: mysigt och atmosfäriskt.

Retro fototapeter

Är du förtjust i designen från 1950-, 1960- och 1970-talen, full av intensiva färger och geometriska mönster? Då måste du ha retrofototapeter i ditt hem! Den här väggdekorationen ersätter all målning tack vare originella och moderna motiv. På så sätt får din inredning nytt liv tack vare retrofototapeter som kan ge en extra känsla till alla stilar. Du har många motiv att välja mellan och bland de mest populära finns geometriska eller abstrakta mönster, blommor, växter eller fåglar. Du får inte glömma att retrofototapeter ofta har orientaliska ornament som ger en känsla av originalitet och mystik och skapar en verkligt magisk atmosfär. Retrostilen är ett dekorativt koncept som aldrig går ur tiden!


 

Fototapeter i retrostil

Med retrofototapeter behöver du inte göra stora förändringar. Du kan ändra väggarnas utseende helt och hållet för att passa din smak. Med retrofotofototapeter kan du skapa drömlika platser, och vi pratar inte bara om ditt hem, utan också om ditt kontor eller någon annan arbetsplats. Den här typen av dekoration skulle också vara användbar i en frisör- eller skönhetssalong. Retrofototapeter kan vara en höjdpunkt i designen av wellnesscenter och skapa en unik och skräddarsydd komposition. Samma sak på kontoret skulle säkert vara en lämplig lösning för alla typer av inredning. Tapeten är snygg antingen på hela väggytan eller på en del av den. Vår kollektion har skapats med olika smaker i åtanke, så alla kommer att hitta något för sig själva!

Fototapeter i gammal stil

För stämningsfulla och nostalgiska interiörer är det lämpligt med gamla fototapeter. De exceptionella mönstren och de väl valda färgerna förflyttar dig magiskt in i det förflutna när som helst. Retrofototapeter är mycket populära bland våra kunder och väljs ofta för att dekorera vardagsrummet, köket eller matsalen. Med den här typen av dekorationer kan du skapa en extraordinär atmosfär full av hemligheter. Förtrolla dig själv och dina nära och kära med en stämningsfull design med retrofototapeter. Detta är också ett utmärkt för en matsal som är inredd i liknande stil. Dekorationen kommer att återskapa atmosfären av svunna år i rummet och göra det elegant. Din uppmärksamhet kommer framför allt att riktas mot de vackra trycken, vars kvalitet vi garanterar. Fototapeten i retrostil från bimago passar perfekt i varma och mysiga interiörer. Upptäck hela vår kollektion!

Retro fototapet med blommor

I vår butik hittar du ovanliga dekorationer för vardagsrummet, kontoret, sovrummet och även för tvättstugor. Den blommiga retrotapeten förtjänar uppmärksamhet. Den kännetecknas av en tidlös design och en extraordinär färgpalett, som gör att du kommer att bli tillbaka till svunna tider. Den unika designen på vår retrotapet passar perfekt i stilfulla och eleganta inredningar. Observera att våra produkter skiljer sig åt när det gäller utförandet. Alla våra retrofototapeter kan beställas som en icke vävd eller självhäftande dekoration. Varje produkt finns i rullar. Detta är en stor fördel, eftersom du enkelt kan anpassa produkten till den yta som den ska placeras på. Vi garanterar att varje retrotapet är lätt att installera. Den kommer inte att skrynkla eller krympa, vilket gör den till en perfekt dekoration som du kommer att ha glädje av i många år. Välj ditt favoritmotiv nu!